Pošlji povpraševanje

Izdelava nohtov je zagotovo najboljša pri nas

Izdelava nohtov je v današnjem času vse bolj popularna. Podaljševanje nohtov z gelom je poslalo modni krik. Gelirani nohti so namreč odličnega izgleda, so trdni in dajejo rokam videz izredne urejenosti. Izdelava takšnih nohtov je še posebej primerna za tiste, katerim nohti ne rastejo pravilno. Je pa izdelava geliranih nohtov tudi odlična rešitev za tiste, ki bi se želeli odvaditi grizenja nohtov. Če se boste pri nas odločili za izdelavo nohtov, boste prihranili ogromno časa, saj vam vaših nohtov ne bo več potrebno pogosto urejati. Kljub temu pa bodo vaši gelirani nohti vedo prelepi in sijoči. Permanentno lakiranje nohtov je ena od najodličnejših rešitev za močno zaposlene ženske. V naših salonih, kjer lahko pričakujete le najboljše, vam je na voljo tudi medicinska oz. profesionalna pedikura, ki jo opravljamo s pomočjo naših vrhunsko usposobljenih pedikerjev in najboljše opreme za pedikuro.

Izdelava nohtov

Izdelava nohtov v naših salonih pot k popolnemu zadovoljstvu

Podaljševanje nohtov z gelom je način izdelave nohtov, ki je izredno hvaležen. Gelirani nohti so namreč trajni nohti. Izdelava geliranih nohtov pomeni, da noht s posebnim postopkom izdelamo na nohtno ploščo; torej jih ne lepimo, kot je to značilno za začasne nohte. Trajne nohte delimo na akrilne nohte, ki jih izdelamo s pomočjo prahu in tekočine ter na gelirane nohte, ki jih izdelamo s pomočjo gela, ki ga utrdimo z UV žarki. Podaljševanje nohtov z gelom je priporočljivo, ker so takšni nohti prilagojeni anatomiji in fiziologiji naravnega nohta in so tudi zelo elastični.

Podaljševanje nohtov z gelom je telesu prijazen postopek

Za podaljševanje nohtov z gelom se odloča vse več naših strank, saj so materiali, iz katerih so gelirani nohti, brez vonja in ne izhlapevajo. Izdelava nohtov traja zgolj šestdeset minut. Novost v naših salonih pa je permanentno lakiranje nohtov, ki prav tako poteka s pomočjo gel tehnologije. Prednost te tehnologije je izredna odpornost in obstojnost tovrstnega lakiranja.