Pošlji povpraševanje

Urejanje nohtov - nega rok in nohtov za zdrav in lep videz

Redno urejanje nohtov lahko izboljša njihovo zdravje in videz, s tem pa pripomore k višji samozavesti. Zdravi, lepi in urejeni nohti dajejo vtis splošnega zdravja in urejenosti posameznika. Zato je zelo pomembno, da svoje nohte negujemo in skrbimo, da so vedno urejeni. Tudi če nohti niso nalakirani, naj bodo vseeno lepo in enakomerno postriženi ter čisti.


Urejanje nohtov vam je na voljo tudi v kozmetičnih salonih Lassana, kjer nega rok in nohtov vključuje tako klasično kot francosko manikuro, pa tudi druge storitve, kot sta izdelava gel nohtov in podaljševanje nohtov. Lasssana Ljubljana pri tem uporablja profesionalno kozmetiko znamk LCN in Nail Creation, ki je znana po kakovostnih akrilnih lakih, gelih in proizvodih za podaljševanje nohtov. Kakovostna kozmetika za nohte bo pripomogla, da vaši nohti ne bodo zgolj brezhibno urejeni, temveč tudi sijoči. Zato nikar ne odlašajte in urejanje vaših nohtov prepustite strokovnjakom.

Nega rok

Manikura - naravna nega rok in nohtov

Manikura, ki jo izvajamo v kozmetičnih salonih Lassana Ljubljana, je lahko klasična ali francoska. Pri klasični manikuri nohte najprej pomočimo v toplo kopel, saj vlaga nohtom povrne elastičnost, kar omogoči lažje oblikovanje. Po kopeli sledi urejanje in oblikovanje nohtov, odstranitev odvečne obnohtne kožice, na koncu pa po želji stranke nohte z izbrano barvo tudi nalakiramo. Nega rok in nohtov se lahko zaključi tudi z lakiranjem. Za francosko manikuro so značilne bele konice nohtov in bledo rožnata barva laka.


Nega rok in nohtov pa lahko vključuje še piling in masažo rok ter nanos hranljive kreme za roke. Vaše roke bodo tako še dolgo sijale in ponosno jih boste lahko pokazali komur koli.

Izdelava gel nohtov za popolno urejanje nohtov

Izdelava geliranih nohtov je postala pravi modni trend, saj so gel nohti videti zelo trdni in zdravi, predvsem pa lepi. Prilagojeni so fiziologiji in anatomiji naravnega nohta, materiali so brez vonja in ne izhlapevajo, poleg tega pa so zelo elastični.


V kozmetičnih salonih Lassana geliranje nohtov izvajamo z izdelki Gelish, ki so znani prav po kakovostnih gelih za trajno lakiranje. Izdelava gel nohtov ima pred klasičnim lakiranjem kar nekaj prednosti. Gel nohti so izjemno odporni in tudi bistveno bolj obstojni od klasično nalakiranih nohtov. Vaše naravne nohte gel učvrsti, čas sušenja pa je izredno kratek, saj se gel suši pod UV lučko. Izdelava geliranih nohtov je postopek, ki v salonu Lassana Ljubljana ne traja dlje kot 60 minut.

Obiščite nas in si privoščite vrhunsko in naravno urejanje nohtov. Vabljeni!

Lassana d.d. | Vrhunska nega obraza in telesa po ugodni ceni