Pošlji povpraševanje

Vzdrževanje ter popravila električnih inštalacij in strelovodov

V splošnem lahko rečemo, da se električna napeljava zaradi uporabe ne obrablja. Kljub temu pa lahko zaradi morebitnih napak ali slabše kakovosti napeljave pride do neprijetnih ali celo do usodnih posledic. Redno vzdrževanje električnih inštalacij in strelovodov je zato ključnega pomena in zagotovilo za dolgo in kakovostno delovanje napeljave ter zaščito pred strelo.


Tega se zavedamo tudi v podjetju Elektro Pečaver, zato izvajamo redne preglede električne napeljave in opravimo meritve elektroinštalacij. V primeru napak ali poškodb izvedemo tudi popravila elektroinštalacij. Na ta način vam zagotovimo varno in uspešno delovanje napeljave vašega doma ali poslovnega objekta. Našo ponudbo dopolnjuje tudi elektro inženiring, ki se ukvarja s pravilno postavitvijo napeljave elektrike v objektu.

Vzdrževanje strelovodov in redna popravila - boljša zaščita pred strelami

Vzdrževanje vseh električnih inštalacij je temeljnega pomena, če želimo, da bo v našem objektu vse delovalo, kot mora. Prav tako k boljšemu delovanju pripomorejo redne meritve in popravila elektroinštalacij, saj preprečujejo večje poškodbe in napake na delovanju celotnega sistema.


Zato vam v podjetju Elektro Pečaver priporočamo redno vzdrževanje strelovodov , da bodo ti še naprej uspešno opravljali svojo nalogo in ščitili objekt pred strelami. Strelovodi spadajo pod jakotočne inštalacije, saj skozi njih teče tako imenovani jaki tok. Poskrbite torej za redno vzdrževanje električnih inštalacij in tudi za vaš strelovod.

Redne meritve izboljšajo vzdrževanje električnih inštalacij

V Elektru Pečaver bomo za vas opravili vse potrebne meritve elektroinštalacij, še posebej takrat, ko boste želeli prenoviti ali spremeniti električno napeljavo v zgradbi. Za vzdrževanje električnih inštalacij in strelovodov pa je tudi pomembno, da nove meritve opravite vsakokrat, ko na električno napeljavo priključite nove stroje ali pa spremenite kaj na napeljavi. Meritve elektroinštalacij bodo tako pripomogle k sprotnemu in rednemu odpravljanju vseh napak, popravila elektroinštalacij pa h kar najbolj kakovostnemu vzdrževanju.

Elektro Pečaver d.o.o. | Vzdrževanje, popravila in meritve električnih inštalacij - povezave do naše spletne strani: