Pošlji povpraševanje

Elektro instalacije - naj bo napeljava elektrike pravilno izvedena

Elektro instalacije so vse napeljave elektrike v poslovnem objektu, zavodu, ustanovi ter so tudi nepogrešljiv del vsakega gospodinjstva, saj funkcionalno življenje brez elektrike dandanes ni mogoče. Najdemo jih tudi v večini drugih zgradb, kot so vikendi, garaže, hlevi, pomožni objekti in podobno.

Električne inštalacije so zahtevna dela, ki zahtevajo veliko znanja, izkušenj in strokovnjake na področju napeljave elektrike. Podjetje Elektro Pečaver d.o.o. deluje že 20 let. Naši sodelavci se nenehno izobražujejo, spremljamo novosti in tako zmeraj zagotavljamo storitve najvišje kakovosti. Izvajamo načrtovanje elektro instalacij, projektiranje, pripravo in izdelavo dokumentacije, pridobimo dovoljenja in izvajamo dela, povezana z električnimi inštalacijami. Ob tem nudimo adaptacije obstoječe napeljave elektrike (ki so še posebej priporočljive pri večjih prenovah objektov) in manjša gradbena dela.

elektro-instalacije


Jakotočne in šibkotočne električne inštalacije

V podjetju Elektro Pečaver d.o.o. skrbimo za jakotočne ali splošne ter za šibkotočne električne inštalacije.

Jakotočne ali splošne elektro instalacije

Med splošne elektro instalacije spadajo razsvetljava (za stanovanjske, poslovne in industrijske objekte), varnostna razsvetljava (v vseh vrstah objektov), elektroenergetske instalacije, napeljave elektrike (pri novogradnjah in pri starejših objektih), strelovod in pametne oziroma inteligentne inštalacije.

Izdelamo tudi vso projektno in tehnično dokumentacijo za elektro inštalacije, svetujemo ter strokovno, hitro in ugodno poskrbimo za vse potrebno za dokončanje izvedbe v roku.

napeljava-elektrike

Šibkotočne električne inštalacije

Med šibkotočne električne inštalacije spadajo računalniške mreže, postavitev strukturiranega ožičenja in brezžičnega omrežja, telekomunikacije in telefonija, elektro instalacije za tehnično varovanje ter požarno javljanje. Odpravljamo tudi vse napake in poskrbimo za vso potrebno dokumentacijo.

Adaptacije elektro instalacije

V primeru starejše in dotrajane napeljave elektrike, ki lahko ogroža varnost ljudi in nemoteno delovanje objekta, vam električne inštalacije prenovimo v skladu s standardi. Najboljša rešitev je, da adaptacije električne inštalacije opravljamo hkrati s prenovo objekta.

Druge storitve elektro instalacij

Druge storitve elektro instalacij vključujejo:

  • Projektiranje: pravilno projektiranje električnih inštalacij je bistvenega pomena za varnost in nemoteno delovanje objektov. Pri projektiranju upoštevamo strankine želje in predloge, podajamo rešitve in svetujemo.
  • Inženiring: elektro inženiring pomeni pravilno izvedbo napeljave elektrike. Naše storitve vključujejo strokovno in usposobljeno načrtovanje, izvedbo, meritve in kasnejše kontrole, s čimer zagotovimo najvišjo kakovost in varnost.
  • Električne meritve: so potrebne ob prenovi stanovanja ali poslovnega prostora, po končani novogradnji, ob spremembah in ob rednih pregledih električnih inštalacij.
  • Vzdrževanje elektro instalacij: redni pregledi in vzdrževanje električnih inštalacij ter strelovodov so potrebni za vašo varnost in za varnost objekta.
  • Nadzor nad gradnjo del: opravljamo tudi strokovni nadzor nad izvajanjem del iz področja elektro instalacij in telekomunikacij.

Si želite, da bi bile vaše elektro instalacije izvedene optimalno? Za kakršna koli vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki (01 423 92 15, 041 615 242) ali na elektronskem naslovu info@elektro-pecaver.si. Z veseljem vam bomo pomagali in svetovali!

Elektro Pečaver d.o.o. | Električne inštalacije, napeljava elektrike - povezave do naše spletne strani: