Pošlji povpraševanje

Razsvetljava naj bo takšna, kot da je namenjena kraljem


Razsvetljava je izredno pomembna, saj je pomembna za človeške psihofizične procese. Če je razsvetljava doma neustrezna, bo to slabo vplivalo na stanovalce. Če načrtujete adaptacijo hiše, vam priporočamo, da si omislite kvalitetno projektiranje razsvetljave. Razsvetljava v hiši mora biti namreč ravno pravšnja. Če je razsvetljava preslabotna, se ustvarja občutek temačnosti, kar je slabo za naše počutje, saj se temačno vzdušje v prostoru lahko prenese tudi na nas. Če pa je razsvetljava doma presvetla, to moti naše telo in lahko prihaja do utrujenosti oziroma nemirnosti.

PREBERITE SI VEČ O PROJEKTIRANJU RAZSVETLJAVE ZA VAŠ DOM


Razsvetljava naj bo načrtovana in izvedena popolno

Razsvetljava je eden tistih delov gradnje ali obnove, ki mu moramo posvetiti še posebej veliko pozornosti. Da se bomo počutili dobro, mora biti razsvetljava v hiši oz. doma izvedena strokovno. Prvi korak do tega, da bo razsvetljava res dobra, je ustrezno projektiranje razsvetljave. Priporočamo vam, da si za to izberete podjetje, ki je strokovno in mu zaupate. Le tako bo na koncu razsvetljava v hiši in za dom takšna, ki vam bo omogočila popolno zadovoljstvo bivanja.

elektro razsvetljavarazsvetljava doma


Razsvetljava doma najboljša, ker si prav to zaslužite

Prav vsakdo bi moral biti deležen najboljše razsvetljave. Razsvetljava doma je tako pomembna za naše počutje, da je ne gre podcenjevati. Razsvetljava v hiši je namreč eden tistih detajlov, ki nam lahko zagreni življenje, pa se še zavedali ne bomo, da je tako. Razsvetljava za dom je namreč povezana tudi z nezavednimi procesi, ki se dogajajo v našem telesu, saj človeško telo vsestransko reagira na svetlobo. Zato je prav, da na tem področju sledimo smernicam stroke.

Več o industrijski razsvetljavi preberite tukaj: https://www.vsi.si/elektro-pecaver/industrijska-razsvetljava