Razsvetljava naj bo takšna, kot da je namenjena kraljem

 


Razsvetljava je izredno pomembna, saj je pomembna za človeške psihofizične procese. Če je razsvetljava doma neustrezna, bo to slabo vplivalo na stanovalce. Če načrtujete adaptacijo hiše, vam priporočamo, da si omislite kvalitetno projektiranje razsvetljave. Razsvetljava v hiši mora biti namreč ravno pravšnja. Če je razsvetljava preslabotna, se ustvarja občutek temačnosti, kar je slabo za naše počutje, saj se temačno vzdušje v prostoru lahko prenese tudi na nas. Če pa je razsvetljava doma presvetla, to moti naše telo in lahko prihaja do utrujenosti oziroma nemirnosti.

 

PREBERITE SI VEČ O  PROJEKTIRANJU RAZSVETLJAVE ZA VAŠ DOM


Razsvetljava  naj bo načrtovana in izvedena popolno

 

Razsvetljava je eden tistih delov gradnje ali obnove, ki mu moramo posvetiti še posebej veliko pozornosti. Da se bomo počutili dobro, mora biti razsvetljava v hiši oz. doma izvedena strokovno. Prvi korak do tega, da bo razsvetljava res dobra, je ustrezno projektiranje razsvetljave. Priporočamo vam, da si za to izberete podjetje, ki je strokovno in mu zaupate. Le tako bo na koncu razsvetljava v hiši in za dom takšna, ki vam bo omogočila popolno zadovoljstvo bivanja.

 

elektro razsvetljavarazsvetljava doma


Razsvetljava doma najboljša, ker si prav to zaslužite

 

Prav vsakdo bi moral biti deležen najboljše razsvetljave.  Razsvetljava doma je tako pomembna za naše počutje, da je ne gre podcenjevati. Razsvetljava v hiši je namreč eden tistih detajlov, ki nam lahko zagreni življenje, pa se še zavedali ne bomo, da je tako. Razsvetljava za dom je namreč povezana tudi z nezavednimi procesi, ki se dogajajo v našem telesu, saj človeško telo vsestransko reagira na svetlobo. Zato je prav, da na tem področju sledimo smernicam stroke.

 

Več o industrijski razsvetljavi preberite tukaj: http://www.vsi.si/elektro-pecaver/industrijska-razsvetljava

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Elektro Pečaver, d.o.o.
Naslov
Tbilisijska ulica 89
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 423 92 15
041 615 242
Seznam fraz
  razsvetljava v hiši, razsvetljava doma
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA