Pošlji povpraševanje

Prenova elektroinštalacij - adaptacija hiše in stanovanja

Najbolje je, da se prenova elektroinštalacij izvede istočasno, ko poteka adaptacija stanovanja, hiše ali poslovnega objekta. Če vas skrbi elektro prenova, pokličite podjetje Elektro Pečaver in rade volje vam bomo priskočili na pomoč. Objekt, namenjen za prenovo, si bomo natančno ogledali, izvedli projektiranje električnih inštalacij in poskrbeli za strokovno montažo, morebitna popravila ali nadgradnjo. Poleg naštetega vam omogočamo tudi redno vzdrževanje električnih inštalacij.

Adaptacija hiše, stanovanja, poslovne stavbe in ostalih objektov

Ste kupili staro hišo, stanovanje, poslovni objekt ali kakšno drugo nepremičnino? Je objekt potreben adaptacije? Po vsej verjetnosti je prenova elektroinštalacij v starem objektu nujna, saj adaptacija hiše ali stanovanja oz. hiše pogosto razkrije nesprejemljivo razporeditev stikal in vtičnic. Upoštevati je potrebno tudi dejstvo, da včasih ni bilo na voljo toliko električnih naprav kot danes, zato je največkrat potrebno dodati večje porabnike. Obstaja še en razlog, zakaj je prenova elektroinštalacij tako pomembna. V starih objektih se pogosto sploh ne ve, kje napeljava poteka, poleg tega pa je lahko speljana brez cevi, ki danes zagotavljajo tako varnost kot boljšo preglednost.


Pokličite nas in poskrbeli bomo za optimalno elektro prenovo v vašem domu!

Elektro prenova - kdaj se lotiti adaptacije elektroinštalacij

Če je električna napeljava pravilno montirana in vzdrževana, se skorajda ne obrablja. To pa ne pomeni, da bo ostala kot nova za vedno, saj se obrabljajo spoji. Le-ti se lahko pregrevajo, kar privede do težav. Čeprav je glede elektro prenove slišati različna mnenja, strokovnjaki svetujemo, da se prenova elektroinštalacij opravi na približno 30 let. Ta doba je primerna tudi zato, ker se takrat pogosto izvede adaptacija hiše, z njo pa je, kot smo že dejali, smiselna tudi prenova elektroinštalacij.


Če je na vrsti večja adaptacija stanovanja, ne pozabite poklicati podjetja Elektro Pečaver!


Elektro Pečaver d.o.o. | Prenova elektroinštalacij, elektro adaptacija hiše in stanovanja - povezave do naše spletne strani: