Pošlji povpraševanje

Električna inštalacija


Optimalna električna inštalacija ni samo kakovostno in smoterno povezana električna oprema, ki omogoča prenos električne energije, temveč pomeni, da je električna inštalacija brezhibno in kakovostno povezana z posameznimi električnimi napravami in aparati v skladu z vsemi zakonskimi določili. Električna inštalacija, ki jo izvajamo v podjetju Pečaver, je primerna za vse vrste stavb in objektov. Električna inštalacija se izvaja v petih sklopih:

  • Idejna zasnova projekta
  • Načrtovanje
  • Izvedba inštalacijskih del
  • Usklajevanje in popravki načrtov
  • Zaključek projekta


Pri nas vam sta vam na voljo klasična ali modernejša električna inštalacija, ki je potrebna za regulacijo sistemov, ki jih narekujejo zahteve in potrebe za brezhibno delovanje pametne hiše.

Elektroinštalacije v hiši


Električna inštalacija v hišiV podjetju Pečaver opravljamo kakovostne elektroinštalacije v hiši ali drugih stavbnih objektih, kjer z upoštevanjem vaših želja ter natančnim projektiranjem poskrbimo, da so elektroinštalacije v hiši opravljene brezhibno in v dogovorjenem časovnem roku. Izvajamo nizkonapetostne, elektroenergetske ali informacijske elektroinštalacije v hiši ter ostalih objektih. Kakovostno projektirane in izvedene nizkonapetostne elektroinštalacije v hiši skrbijo za brezhibno razsvetljavo in priklop gospodinjskih aparatov, informacijske inštalacije pa omogočajo delovanje telefona, računalniške mreže, ter kar je še najbolj pomembno, protivlomno in protialarmno zaščito v hiši. Da bi bili zares varni, vaša električna inštalacija pa, kar se, da kakovostna, varna in optimalna, vam močno polagamo na srce, da se v nobenem primeru ne lotevate omenjenih inštalacij sami, saj si lahko z napačnim projektiranjem električnih inštalacij napravite veliko materialno škodo in stroške ter številne neprijetnosti, ki bi znale slediti. Elektroinštalacije pa vam še prav posebej odsvetujemo, ko gre za izvedbo elektroenergetskih inštalacij, saj je, pri izvajanju le teh, potrebno upoštevati stroga zakonska navodila in predpise. Dovolite, da delo na področju projektiranja in izvajanja elektro inštalacij poskrbimo kakovostni, šolani strokovnjaki z več kot dvajsetletnimi izkušnjami.

Električna napeljava v hiši


Električna napeljava v hiši mora biti izpeljana kakovostno, natančno in brezhibno, saj je električna napeljava, poleg napeljave vode, bistven in nujen element za kakovostno bivanje. Izredno pomembno je, da se izvajanja električne napeljave ne lotevate sami ter ob tem tvegate svoje življenje in življenje svojih bližnjih. Med drugim vam v razmislek ponujamo tudi evidentiran podatek, ki dokazuje, da je slabo izpeljana električna napeljava najpogostejši dejavnik za požare. Zato vam močno svetujemo, da naša opozorila vzamete resno in se za raznovrstno projektiranje in izpeljavo električnih inštalacij obrnete na naše podjetje Pečaver. In da ne pozabimo, pri nas poskrbimo, da je električna napeljava, ne samo brezhibno in optimalno napeljana, temveč da so vsa elektroinštalacijska dela, ne samo električna napeljava, v skladu z vsemi strogimi zakonskimi določili ter predpisi.

Elektro Pečaver | Električna inštalacija, električna napeljava in razne ostale električneinštalacije za brezhibno delovanje v hiši, vam opravimo v podjetju Pečaver - povezava do naše spletne strani: