Pošlji povpraševanje

Električne meritve inštalacij - elektro meritve

Električne naprave in inštalacije morajo biti brezhibne in pravilno vzdrževane. Dolžnosti in pravice delodajalcev in delavcev v zvezi z varnostjo pri delu določa Zakon o varnosti in zdravju pri delu, ki zahteva neoporečnost elektroinštalacij. V podjetju Elektro Pečaver vam nudimo najrazličnejše storitve, kot so telefonija in telekomunikacije, projektiranje in vgradnja električnih inštalacij, adaptacija in nadgradnja elektroinštalacij ter tehnično varovanje. Prav tako poskrbimo tudi za natančne električne meritve elektroinštalacij na vseh vrstah objektov.

Kaj vključujejo elektro meritve?

Meritve električnih inštalacij so pomembne za presojanje kakovosti električne energije. Sem sodijo elektro meritve in pregled inštalacij, osvetlitev oz. razsvetljave, testiranje strojev ter naprav in podobno. Nudimo vam tako meritve šibkotočnih kot jakotočnih elektroinštalacij.

Električne meritve ob rednih pregledih in spremembah elektroinštalacij

Kdaj je potrebno opraviti meritve elektroinštalacij?

  • ob rednih pregledih naprav, strojev in ostale delovne opreme
  • ob rednih pregledih elektro inštalacij
  • pred priključitvijo novih električnih inštalacij in naprav
  • ob zamenjavi električne inštalacije
  • po večji adaptaciji elektro inštalacij

Za meritve elektroinštalacij kontaktirajte Elektro Pečaver

Priporočamo vam, da redno skrbite za električne meritve, saj v nasprotnem primeru lahko pride do določenih napak. Meritve električnih inštalacij je potrebno izvesti tudi pred prvo priključitvijo, saj tudi takrat obstaja možnost napake pri materialu oz. pri sami napeljavi. V našem podjetju opravljamo električne meritve kadarkoli želite, seveda pa vam ob tem izdamo tudi vso potrebno dokumentacijo.

Električne inštalacije - meritve po vsaki adaptaciji

Ko je objekt deležen adaptacije, je potrebno izvesti elektro meritve. Potrebovali boste nova potrdila, saj prejšnja ne bodo več veljavna. Prav tako morajo biti meritve električnih inštalacij opravljene vedno, ko na objektu karkoli večjega spremenite, dogradite ali kaj podobnega. Le tako bo ustrezno poskrbljeno za varnost bivanja.


Elektro Pečaver d.o.o. | Meritve električnih inštalacij, elektro meritve - povezave do naše spletne strani: