Pošlji povpraševanje

Zaščita pred strelo - ugodna cena strelovoda

Ustrezna zaščita pred strelo je pomembna pri gradnji vsakega novega objekta. Popolno zaščito objekta v primeru strele predstavlja strelovod, ki strelo pritegne in njen električni tok odvede v zemljo. V elektroinštalacijah Elektro Pečaver naročnikom zagotavljamo ustrezno zaščito pred strelo, ki vključuje strelovod in prenapetostno zaščito. Cena strelovoda in celotne zaščite pri nas je ugodna, izvedba pa vrhunska.

Zaščita pred strelo - ugodna cenaKvalitetna prenapetostna zaščita

Zakaj je zaščita pred strelo tako pomembna?

Slovenija predstavlja geografsko območje, ki je v primerjavi z drugimi deli našega kontinenta eno izmed najbolj izpostavljenih udarom strel. Letno je na naših tleh več deset tisoč udarov strel. Razlog za tako pogoste udare strel je geografski položaj naše države, ki se nahaja natanko na presečišču dveh kontrastnih podnebij - celinskega in mediteranskega. Prav zato je strelovod na hiši bistvenega pomena za zagotavljanje varnosti vas in vaše družine. Poleg tega je primerna zaščita pred strelo zakonsko predpisana za javne zgradbe kot so šole, skladišča, silose, ipd.

ZAŠČITA PRED STRELO V PODJETJU ELEKTRO PEČAVER


Ugodna cena strelovoda in prenapetostne zaščite

Medtem ko sam strelovod na hiši usmeri strelo do zemlje, bo prenapetostna zaščita zavarovala električno napeljavo in naprave v vaši hiši. Prenapetostna zaščita je temeljni del zaščite pred strelo, saj lahko do previsoke napetosti pride tudi v primeru, da nevihta ni v vaši neposredni bližini. Do celotnega paketa zaščite v primeru neviht lahko pri Elektro Pečaver dostopate po optimalni ceni.

Podrobnosti o ceni strelovoda in drugih električnih inštalacij

Če vas zanima več o ceni strelovoda, zaščiti pred strelo ali drugih inštalacijah, smo vam v podjetju Elektro Pečaver na voljo na telefonski številki 01 423 92 15 ali elektronskem naslovu info@elektro-pecaver.si. Naša prijazna ekipa strokovnjakov vam bo z veseljem nudila več informacij. Prepričani smo, da lahko skupaj najdemo ugodno rešitev za vaš dom!

VAS ZANIMA VEČ O STRELOVODU?