Pošlji povpraševanje

Video domofon, prvi korak do pametnega doma!


Video domofon je en izmed tistih osnovnih pripomočkov, ki iz objekta naredijo pametno stavbo. Že ta preprosti dodatek namreč bistveno poenostavi življenje in delo v objektu, poleg tega pa izboljša tudi tehnično varovanje. Tovrstni video nadzorni sistemi so prava izbira za vsakogar, ki želi uživati v številnih prednostih, ki jih prinaša sodobna tehnologija. Tak domofon pa ni namenjen le tistim, ki želijo živeti v pametni hiši, temveč je skorajda obvezna oprema za mnoge gospodarske in poslovne prostore!


Kaj vse zmorejo video nadzorni sistemi?


Video domofon v svoji najosnovnejši različici služi predvsem nadzoru vhoda v objekt. V osnovi gre za sistem, ki prikazuje sliko z vhoda, tako da lahko sproti spremljate dogajanje v okolici stavbe in takoj prepoznate obiskovalce pred vrati. Druga pomembna vloga video nadzornih sistemov pa je seveda tehnično varovanje, saj je tak domofon učinkovit tudi pri preprečevanju nepooblaščenega dostopa.


Naprednejši video nadzorni sistemi seveda zmorejo še kaj več. Ena izmed odlik takšnih celovitih sistemov je aktivna požarna zaščita z avtomatskim javljanjem požara. Napreden video domofon bo omogočil tudi celo vrsto možnosti pri upravljanju pametnega objekta - odpiranje vrat, upravljanje z ogrevalnimi in hladilnimi sistemi in še kaj drugega, kar pride še kako prav ob vhodu v zgradbo.


Opremite se z video domofonom tudi sami!


Video domofon lahko enostavno naročite pri podjetjih, ki nudijo elektro storitve. Seveda je pametno vgradnjo naprednih video nadzornih sistemov zaupati zanesljivemu in izkušenemu izvajalcu, še posebej, če domofon kombinirate z avtomatskim javljanjem požara ali drugimi sistemi, ki sodijo v sodobno pametno hišo. Celoviti sistemi zahtevajo pozorno načrtovanje in premišljeno vgradnjo s strani dobrega ponudnika elektro storitev, lahko pa predstavljajo tudi znaten strošek. Na drugi strani pa osnovni video domofon z ugodno ceno in neokrnjeno funkcionalnostjo ustreza vsem, ki želijo izboljšati kakovost bivanja v svojem domu oziroma drugem objektu.

PROTIVLOMNI SISTEMI

POŽARNO JAVLJANJE

avtomatsko javljanje požaravideo nadzorni sistemi