Pošlji povpraševanje

Elektro inštalacije in električna napeljava

Podjetja Elektro Pečaver d.o.o. je podjetje z dvajsetletno tradicijo in izkušnjami, katerega primarna dejavnost so elektro inštalacije. Za vašo električno napeljavo poskrbimo v celoti, poskrbimo tudi za načrtovanje in za strokovno izvedbo vseh elektroinštalacijskih del, skrbimo za stranke, se posvetujemo z vami in vam skušamo ugoditi v največji možni meri ter vam predlagamo rešitve, ki so za vas najugodnejše.

elektroinstalacije

Mogoče so tudi adaptacije poslovnih in stanovanjskih stavb ter manjša gradbena dela. Vsa dela, povezana z elektro inštalacijami, opravimo kvalitetno, profesionalno, cenovno ugodno in v dogovorjenem roku.

Nenehno spremljamo novosti na področju elektroinštalacij ter s tem ostajamo inovativni in zagotavljamo vpeljevanje najnovejše tehnologije.

Elektroinštalacije Pečaver - napeljava, adaptacija, meritve, inštalacije

Električna napeljava - projektiranje in izvedba

Električna napeljava je nujen del vsake zgradbe, saj brez nje ne funkcionira nobeno podjetje, ustanova ali gospodinjstvo. Elektroinštalacije in torej stalen dotok električnega toka potrebujemo za nemoteno delovanje vsakega objekta.

Elektro inštalacije so praktično neviden del objekta, zato mu večkrat ne namenjamo nobene pozornosti. Slabo narejena električna napeljava je zelo nevarna in predstavlja enega izmed glavnih povzročiteljev požarov v domovih, zato je bistveno, da izvedbo elektro inštalacij prepustite profesionalcem. Pravilno projektirane in izvedene elektro inštalacije nevarnost težav ali celo požara zmanjšajo na minimum in tako zagotovijo vašo varnost doma in na delu.

elektricna-napeljava

Elektroinštalacije - storitve

Naše storitve zajemajo vsa področja povezana z elektro inštalacijami, nudimo pa tudi elektro meritve inštalacij in osvetlitev. Morebitne napake v električni napeljavi odstranimo, izdelamo dokumente, shemo energetskega napajanja in pripravimo tehnično dokumentacijo PID (projekt izvedenih del) ter PZI (projekt za izvedbo).

Med našo ponudbo najdete:

  • nizkonapetostne elektroinštalacije, med katere spadajo razsvetljava, varnostna razsvetljava, elektroenergetske inštalacije ter strelovodi;
  • telekomunikacijske inštalacije (računalniške mreže, telekomunikacije, požarno javljanje, tehnično varovanje);
  • izvajanje in projektiranje električne napeljave, inženiring, električne meritve in vzdrževanje.

Izdelava projektne in tehnične dokumentacije za nizkonapetostne elektro inštalacije

Da ne prihaja do napak in neskladij s predpisanimi standardi, priporočamo, da izdelavo projektne in tehnične dokumentacije za nizkonapetostne elektroinštalacije prepustite strokovnjakom.

Za vas izdelamo idejno zasnovo in idejni projekt za električno napeljavo, izdelamo projekte za izvedbo in za izvedbena dela, pridobimo soglasja za projektne rešitve ter izdelamo različna poročila.

elektro-napeljava

Elektro inštalacije za vsak objekt

Naša ponudba je zelo široka. Nudimo elektro inštalacije za vse vrste objektov - poslovnih prostorov, ustanov in gospodinjstev, splošne elektroinštalacije, inštalacije telekomunikacij, adaptacije oziroma prenove električne napeljave ter ostale storitve, med katere spadajo projektiranje, inženiring, električne meritve in vzdrževanje elektro inštalacij.

Za ponudbo in povpraševanje izpolnite kontaktni obrazec na naši spletni strani, nas pokličite na našo telefonsko številko (01 423 92 15 ali 041 615 242) ali nam pišite na elektronski naslov. Na voljo pa smo vam tudi za vse potrebne informacije.

Elektro Pečaver d.o.o. | Inštalacije, električna napeljava - povezave do naše spletne strani: