Električne inštalacije - ugodne cene elektoistalacije

Električne inštalacije, katere izvaja naše podjetje Elektro Pečaver pod skupnim imenom elektroinstalacije plus, vključujejo postavitev, meritve, nadzor in vzdrževanje vseh vrst električnih, elektroenergetskih in telekomunikacijskih inštalacij oz elektoinštalacij. Vse električne, telekomunikacijske in pametne inštalacije, ki jih opravljamo imajo ugodno ceno in napredno tehnologijo. Poleg ugodne cene elektroinstalacije opravljamo tudi meritve za inštalacije, opravljamo inštalacije nadzora s pomočjo elektroinstalacij in po ugodnih cenah vzdržujemo električne inštalacije oz elektroinstalacije.

električne inštalacije v kopalnici


Novosti na področju elektroinštalacije oz pametne električne inštalacije

Naš uspeh na področju elektroinstalacij temelji na več kot 20 letnih izkušnjah na področju elektroinstalacij, ugodnih cenah inštalacij, ter stalnemu spremljanju novosti in njihovih cen na področju elektroenergetske, telekomunikacijske in elektroinstalacijske in električne inštalacije.

SKUPAJ SE LAHKO LOTIMO PROJEKTIRANJA ELEKTRO INŠTALACIJ


Kot certificirani KNX partner za elektroinstalacije v inteligentnih hišah vedno pripravimo in izvedemo najboljši možen načrt in postavitev instalacije po ugodni ceni in po meri vsakega naročnika. Postavitev inštalacije v inteligentnih hišah pomeni skupek elektroenergetskih, telekomunikacijskih in električnih inštalacij v vseh zunanjih in notranjih prostorih: dvorišču, hodniku, dnevni sobi, kopalnici, garaži, kleti, itd.

Ugodne cene svetovanja, postavitve in vzdrževanja električnih inštalacij

Vsak objekt je individualen po vrsti, obsegu in izvedbi, elektroenergetskih, telekomunikacijskih in električnih inštalacij - pametnih inštalacij. Za vsakega posameznika se potrudimo, da s pomočjo rešitev lahko zagotovimo ugodno ceno postavitve elektroinstalacije po meri za vse prostore v objektu, od kopalnice, kuhinje, kleti, do dvorišča itd. Pred postavitvijo elektroinstalacije se pogovorimo z vami o vaših idejah in potrebah, nato pa vas vodimo, pomagamo in poiščemo najboljšo ustrezno rešitev za postavitev električne inštalacije po najugodnejši ceni.

Vrste električnih in telekomunikacijskih inštalacij

Elektroinštalacije oz električne inštalacije so veliko več kot elektroinstalacija oz instalacija elektrike po objektu, saj pod elektoinstalacijo spadajo tako električne napeljave, kot tudi, splošna, ambientalna ali varnostna razsvetljava, strelovodne instalacije ter mnoge druge pametne elektroenergetske instalacije. Inštalacije telekomunikacij pomenijo vse instalacije računalniških omrežij, telefonije, tehničnega varovanja, ozvočenja in instalacije avdio-video naprav.

Električne inštalacije KNX po ugodnih cenah

Telekomunikacijske in elektroenergetske inštalacije pod skupnim imenom »inštalacije KNX«. so namenjene za postavitev elektroinštalacije tako za domove, kot tudi za vse ostale objekte. Električne inštalacije KNX nam omogočajo, da naše električne in energetske naprave delujejo zanesljivo, varno in varčno, saj varčujejo z porabo energentov - predvsem električne energije.Zavestno uporabljanje električne energije zagotavlja bistveno nižjo ceno električne energije ter nižjo ceno ostalih energentov. Električne inštalacije KNX omogočajo s pomočjo povezane elektroinstalacije, medsebojno komunikacijo senčil, termostatov - celo v kopalnici, ogrevalnih ventilov, svetlobnih in okenskih senzorjev, električnih naprav in pripomočkov, avdio in video naprav, luči, električnimi garažnimi vrati in celo senzorji gibanja, kateri sporočajo, v katerem prostoru se nahajamo. Avtomatiziran pametni KNX ima modularni sistem, kateri prilagaja delovanje električnih in energetskih naprav glede na spreminjajoče potrebe ter učinkovito zmanjšuje ceno električnega in energetskega vzdrževanja. KNX elektroinštalacija je primerna za vse vrste in velikosti objektov. Pametna električna inštalacija KNX omogoča varnostni nadzor doma preko mobilnega telefona in javlja opozorilo v primeru uhajanja dima oz plina ali puščanja vode, lahko pa tudi simulira prisotnost doma z ustreznim aktiviranjem električne razsvetljave in nadzorom senčil ali sproži alarm.

cena postavitve elektroinstalacije


Elektroinstalacija oz nastavitev električnega pametnega KNX sistema omogoča časovni nadzor električne razsvetljave, upravljanje in zniževanje cene ogrevanja, hlajenja, različnih načinov prezračevanja in senčenja s pomočjo pred-nastavljene inštalacije. Elektroinstalacijski pametni KNX sistem je skladen z evropskimi in mednarodnimi standardi ter primeren za inštalacijo v vse vrste avtomatiziranih zgradb.

Primer pametne inštalacije oz elektroinstalacije v kopalnici po ugodni ceni

Pametna KNX elektroinstalacija po ugodni ceni lahko v kopalnici vključuje inštalacijo oz modularno elektroinštalacijo luči, prezračevanja, senčenja, zaklepanja vrat, ozvočenja itd. S pomočjo prednastavljene inštalacije vključi elektroinstalacijski modul vključi prezračevanje, prilagodi temperaturo, vključi glasbo ob tuširanju in zaklene vrata ter ugasne luči, ko zapustimo kopalnico. Tovrstna elektroinštalacija je udobna in enostavna, poleg ugodne cene pa tudi znižuje ceno energije. Elektroinštalacijo po meri lahko kadarkoli prilagodimo ali nadgradimo našim novim potrebam.