Javna razsvetljava izjemnega pomena za varnost

Javna razsvetljava nas spremlja na vsakem koraku. Kako pomembna je javna razsvetljava, se zavemo takrat, ko ta preneha delovati. Javna razsvetljava pripomore k varnosti vseh državljanov in nam omogoča, da nismo odvisni od dolžine dneva. Posledično se lahko prosto gibamo tudi v času, ko ni več sončne svetlobe, še posebej pa pripomore k varnosti na cestah ponoči.


Projektiranje razsvetljave zaupajte najboljšim

Projektiranje javne in industrijske razsvetljaveJavna razsvetljava je pri sodobnem načinu življenja neizbežna in mora biti v skladu z zakonskimi zahtevami. Javna razsvetljava običajno ni mali finančni zalogaj. Njeno projektiranje mora biti zato zanesljivo in profesionalno, da se izognete škodi, ki jo lahko povzroči nestrokovno projektiranje. Od projektiranja razsvetljave upravičeno pričakujete, da bo narejena po najvišjih standardih kakovosti - tako da bo vaša investicija učinkovita, da bo terjala minimalno porabo energije in da bo imela visoko estetsko vrednost.
V Elektro Pečaver nudimo projektiranje razsvetljave na najvišji kakovostni ravni. Če projektiranje razsvetljave prepustite nam, pa boste deležni tudi svetovanja pri izbiri svetil, njihovo dostavo in montažo. Poleg javne razsvetljave vam nudimo tudi projektiranje razsvetljave v industriji.


Industrijska razsvetljava - poskrbite za zdravje delavcev

Industrijska razsvetljava ima veliko vlogo pri učinkovitosti delavcev. Kakovostna razsvetljava bo poskrbela za boljšo zbranost na delovnem mestu in pomagala pri zmanjševanju utrujenosti delavcev.
Tako boste z ustrezno industrijsko razsvetljavo poskrbeli za zmanjšanje tveganja delovnih nesreč in boljše počutje na delovnem mestu. Če se bodo delavci na delovnem mestu počutili dobro, bodo bolj učinkoviti, kar je pomembno predvsem v težkih delovnih pogojih in ob dolgem delavniku.


Industrijska razsvetljava naj bo v koraku s časom

Industrijska razsvetljava lahko porabi veliko energije in tako pomeni precejšen strošek. V podjetju Elektro Pečaver smo strokovnjaki za najsodobnejše rešitve na področju varčne razsvetljave v industriji. Poskrbeli bomo, da boste dolgoročno prihranili, saj boste najbolj primerno svetlobo dosegli z manjšim številom svetil. Najbolj pogosta rešitev varčne razsvetljave v industriji je led industrijska razsvetljava.
Prednosti led industrijske razsvetljave so številčne. Na prvem mestu je varčnost, saj uporaba led svetil omogoča minimalno porabo električne energije. Led svetila so tudi bolj varna, saj predstavljajo manjše tveganje za požar. Ker so izredno kakovostne, prenesejo močne udarce, tako da imajo daljšo življenjsko dobo. Če se odločite za led razsvetljavo, pa boste pozitivno vplivali tudi na okolje, saj so tovrstna svetila ekološko neoporečna. Zaupajte podjetju Elektro Pečaver in priskrbeli vam bomo najboljšo svetlobo.