Pošlji povpraševanje

Razsvetljava - zunanja in notranja, javna in industrijska ter zasilna oz. varnostna

Razsvetljava je danes nepogrešljiv del življenja. Potrebujemo jo tako doma kot na delovnem mestu, tako v javnih prostorih kot tudi na ulicah in trgih. Ne glede na to, ali je razsvetljavaï€ notranja, ï€zunanja, javna,ï€ zasilna - varnostna aliï€ industrijska, pa mora ta biti učinkovita. Zagotavljati mora minimalno porabo energije in estetsko dopolnjevati prostor. V podjetju Elektro Pečaver poskrbimo za vrhunsko projektiranje električnih inštalacij za razsvetljavo v vseh vrstah objektov, poleg tega pa vam tudi z veseljem svetujemo pri izbiri svetil različnih proizvajalcev.

Razsvetljava, tako notranja kot zunanja, ima vpliv tudi na počutje

Kakovostna razsvetljava vpliva na ustrezno vidno zaznavanje in omogoča primeren odziv na dogajanje okoli nas. Pri urejanju prometa je na primer nepogrešljivi element zunanja javna razsvetljava. V našem domu pa si posebno pozornost pri načrtovanju zasluži notranja razsvetljava, saj lahko ta v precejšnji meri vpliva na naše počutje.

Industrijska razsvetljava - izberite pravilno

Ker je industrijska razsvetljava prilagojena prostoru, je pomembno, da izberemo takšna industrijska svetila, ki mu bodo ustrezala. Naj gre za halo, skladišče, klet ali garažo, industrijska razsvetljava naj bo odporna tako na prah kot na vodo. S pravilno izbiro razsvetljave boste namreč dolgoročno zagotovo prihranili pri finančnih izdatkih za njeno vzdrževanje.

Zasilna oz. varnostna razsvetljava pri izrednih situacijah

Po zakonu mora vsak javni objekt imeti posebno razsvetljavo, imenovano zasilna ali varnostna razsvetljava. Za izredne situacije, kakršna je na primer požar, je varnostna razsvetljava ključnega pomena. Da bi bilo njeno delovanje brezhibno, je nujno, da je zasilna razsvetljava na objektu redno vzdrževana.


Prav to vam zagotavljamo v podjetju Elektro Pečaver. Po vgradnji zasilne razsvetljave bomo periodično preverjali njeno delovanje in vaša varnostna razsvetljava bo vedno pripravljena na morebitno uporabo. Namesto vas bomo zagotovili tudi vso potrebno projektno dokumentacijo za pridobitev potrdila o brezhibnem delovanju.

Elektro Pečaver d.o.o. | Notranja, zunanja, javna, industrijska ter zasilna ali varnostna razsvetljava - povezave do naše spletne strani: