Pošlji povpraševanje

Zasilna razsvetljava podjetja Elektro Pečaver

Zasilna razsvetljavav hiši je prav tako eden izmed storitev, s katerimi se ukvarjamo v podjetju Elektro Pečaver, ob tem pa vam ponujamo celoten sklop rešitev za razsvetljavo doma, podjetij in drugih industrijskih objektov. Ob zasilni razsvetljavi se ukvarjamo s projektiranjem in z izrisom načrta elektro instalacije v hiši, s pametnimi in telekomunikacijskimi inštalacijami, z notranjo razsvetljavo, z zunanjo razsvetljavo hiše in z industrijsko razsvetljavo ter z vzdrževanjem.

Zunanja razsvetljavaZasilna razsvetljava

Zasilna razsvetljava za dom in podjetja

Zasilna razsvetljava v hiši se vklopi takrat, kadar pride do izpada električne energije. Uporabljamo jo vse dokler se ponovno ne vzpostavijo normalni pogoji in lahko nadaljujemo s prejšnjimi dejavnostmi. Zasilno razsvetljavo delimo na varnostno in nadomestno razsvetljavo. Prva vključuje razsvetljavo poti rešitve oziroma razsvetljavo za umik, zasilno razsvetljavo večjih prostorov (protipanično razsvetljavo) ter zasilno razsvetljavo ogroženih delovnih mest, kjer si izpada osvetlitve ne moremo privoščiti. Zasilna razsvetljavav hiši je nujna v stavbah z velikim številom uporabnikov, v stavbah z evakuacijskimi potmi, na postajah, terminalih in v ogroženih prostorih. V primeru, da živimo na odročnem mestu brez drugih virov svetlobe, jo lahko uredimo tudi kot zunanjo razsvetljavo hiše.

Več o razsvetljavi za hišo si preberite tukaj:https://www.vsi.si/elektro-pecaver/razsvetljava-doma

VEČ O INDUSTRIJSKI RAZSVETLJAVI

Zunanja razsvetljava hiše za vsak dom

Zunanja razsvetljava hiše ponuja dodatno udobje v okolici doma, ob tem pa opravlja še več funkcij:

  • zunanja razsvetljava hiše izboljša vidljivost v večernih in nočnih urah,
  • omogoča lažje gibanje tudi takrat, ko ni drugih virov svetlobe,
  • ustvari prijeten ambient,
  • zunanja razsvetljava hiše pa pripomore tudi k varnosti oseb in premoženja.

Uredimo lahko tudi zasilno razsvetljavo izven stanovanja.

Tako pri zunanji razsvetljavi hiše kot tudi pri zasilni razsvetljavi je pametno izbrati ponudnika storitev, ki ima s tovrstnimi inštalacijami izkušnje in bo sposoben zagotoviti varnost zunanje razsvetljave hiše in zasilne razsvetljave, enakomerno osvetljenost, omejevanje bleščanja ter tudi vzdrževalna dela. Če iščete vse našteto, ste v podjetju Elektro Pečaver na pravem mestu. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo.