Več kot 20 let izkušenj na področju elektroinštalacij

Nizkonapetostne, informacijske in pametne inštalacije

Podjetje Elektro Pečaver, ki posluje že od leta 1992, velja kot izredno zanesljivo podjetje za najrazličnejše storitve na področju elektroinštalacij. Naše podjetje bo za vas opravilo storitve za splošne oz. nizkonapetostne inštalacije, ki služijo priključitvi luči in električnih naprav. Sem sodijo:

  • notranja, zunanja, javna in industrijska razsvetljava,
  • napeljava elektrike,
  • prenapetostne zaščite in strelovodi,
  • in prenove elektroinštalacij.

Opravljamo tudi storitve s področja informacijskih oz. šibkotočnih inštalacij. V sklop storitev informacijskih inštalacij sodijo:

  • računalniške mreže (vzpostavitev strukturiranega ožičenja ali brezžičnega omrežja),
  • telekomunikacije in telefonija (načrtovanje, nadgradnja in popravila),
  • tehnično varovanje (domofoni, video domofoni, video nadzorni in protivlomni sistemi),
  • in požarno javljanje.

V podjetju Pečaver bomo poleg zgoraj naštetih storitev opravili tudi dobavo, izvedbo in projektiranje električnih inštalacij (elektro inženiring), meritve elektroinštalacij, vzdrževanje in popravila električnih napeljav ter strokovni nadzor nad izvedbo del s področja električnih inštalacij in telekomunikacij. Ukvarjamo se tudi z izvedbo pametnih inštalacij (knx sistem) za pametne hiše.

Projektiranje električnih inštalacij

Projektiranje električnih inštalacij zahteva veliko mero izkušenj, strokovnega znanja in natančnosti. Prepričani smo, da vam lahko strokovnjaki iz našega podjetja ponudijo prav vse našteto. Strokovno načrtovanje elektroinštalacij v stavbi je izrednega pomena, saj lahko nepravilno izvedena napeljava povzroči različne nevšečnosti, v najslabšem primeru pa je tudi nevarna in lahko povzroči ogromno škodo. Projektiranje in vso pripadajočo dokumentacijo bomo vedno pripravili v dogovorjenem roku.

Električne inštalacije in razsvetljava

Elektroinštalacije in razsvetljavaZaposleni v podjetju Elektro Pečaver so seznanjeni tako s teoretično platjo elektroinštalacij (tehniška zakonodaja, standardizacije,...) kot tudi s praktično izvedbo del na področju električnih inštalacij in razsvetljave. Njihove večletne izkušnje z elektroinštalacijami so zagotovilo za kvalitetno opravljeno storitev. Prepričani smo, da boste z opravljenimi deli več kot zadovoljni in da se boste radi še kdaj obrnili na nas. Več informacij lahko dobite na naši spletni strani preko kontaktnega obrazca ali preko telefona.


Elektro Pečaver d.o.o. | Vrhunsko opravljene storitve s področja elektroinštalacij - povezave na našo stran: