Pošlji povpraševanje

Elektroinštalacije so ključne za varen dom

Elektroinštalacije, ki so narejene varno in kakovostno, so izjemno pomembne. Samo tako ste lahko namreč prepričani, da bo bivanje v vašem domu varno in kakovostno. Narobe narejene elektroinštalacije lahko namreč v najboljšem primeru pomenijo veliko varnostno tveganje, v najslabšem primeru pa lahko povzročijo zelo velike težave.

Projektiranje hiše mora tako vedno vključevati tudi načrt hišne elektroinštalacije. Še posebej, če se odločite za pametni dom.


Elektroinštalacije - pametni dom

Pametni dom potrebuje pametne inštalacije

Če se odločite za pametno hišo oz. pametni dom, boste s tem dobili kar nekaj prednosti.

  • Pametni dom bo inovativen, moderen in prestižen.
  • Vse naprave znotraj svojega doma boste lahko upravljali povezano. S tem ne boste poskrbeli le za večjo
  • funkcionalnost, temveč boste tako obogatili tudi svoj notranji dizajn in posledično izgled doma.
  • Življenje v pametnem domu bo bolj udobno.
  • Sistem boste lahko kadarkoli razširili.
  • Takšen sistem je običajno zelo varen in zanesljiv.
  • Svoj dom oz. naprave in procese v njem boste lahko nadzirali in urejali od vsepovsod.
  • S tem bo vaš dom pridobil na vrednosti.
  • Nenazadnje pa so pametni domovi tudi energetsko učinkovitejši.

Seveda pa za to, da bi imeli pameten dom, ki bi bil varen in funkcionalen, potrebujete tudi pametne elektroinštalacije. Le te bodo namreč omogočale vse funkcionalnosti, ki bodo na voljo. Če želite, da bi bile te resnično narejene varno in funkcionalno, je pametno, da jih prepustite strokovnjakom z mnogo izkušnjami.

Podjetje Elektro Pečaver bo za vaš pametni dom in elektroinštalacije poskrbelo zelo kakovostno, na trgu so namreč že več kot 25 let in imajo tako ogromno izkušenj.


Projektiranje hiše tudi zunanje elektro omarice

Zakaj izbrati Elektro Pečaver?

Podjetje Elektro Pečaver nudi kakovostno storitev po ugodnih cenah. Zaradi svojih številnih izkušenj, vam lahko tudi dobro svetujejo. Njihove rešitve so dolgoročne, pri svojem delu pa vedno prisluhnejo strankam in se jim skušajo s svojimi storitvami čim bolj približati. Ne samo, da bodo za (pametne) elektroinštalacije poskrbeli kakovostno, ampak vam bodo zagotovili tudi reden in kakovosten servis.

Njihovo delo pa bo tako kakovostno in približano vašim željam zato, ker sodelujejo z drugimi strokovnjaki na teh področjih, kot so odlični notranji oblikovalci, znani arhitekti, priznani saloni svetil in podobno.


Elektro Pečaver poskrbi za načrt hišne elektroinštalacije

Projektiranje hiše naj že zajema načrt hišne elektroinštalacije

Če se boste odločili graditi hišo na novo, poskrbite, da boste že v projektiranje hiše vključili načrt hišne elektroinštalacije. To je še toliko pomembnejše, če se odločite za pametni dom. Prav pri projektiranju hiše lahko namreč naredite največ, da bodo elektroinštalacije na koncu kakovostne, funkcionalne in najbolj smiselne.

Prav zaradi tega so pri projektiranju hiše, ko gre za pametni dom, tovrstni načrti pogosto že vključeni v zasnovo ali pa bi vsaj morali biti.

Pri podjetju Elektro Pečaver vam lahko pomagajo že pri idejni zasnovi. Specializirali so se namreč za projektiranje pametnih inštalacij. Lahko pa obstoječe načrte hišne elektroinštalacije tudi prilagodijo ali vam pri tem vsaj svetujejo.


Zunanje elektro omarice

Zunanje elektro omarice so pomemben del elektroinštalacij

Čeprav najbrž pri elektroinštalacijah najprej pomislimo na kaj drugega, so zunanje elektro omarice pomemben del le-teh. Vanje namreč vgradimo različne zaščitne in merilne naprave, s pomočjo katerih lahko elektroinštalacije sploh delujejo.

Zunanje elektro omarice naj bodo iz odpornih in trpežnih materialov. Dobra izbira so, na primer, kovinske elektro omarice. Te so masivne in vzdržljive ter imajo dolgo življenjsko dobo. Vseeno pa so morda malo manj odporne na vlago in druge vremenske razmere. Prav zaradi tega so morda pametna opcija za zunanje elektro omarice tudi PVC omarice. Te namreč ne rjavijo, PVC ne gori in se ga težko zlomi, njihova namestitev pa je običajno precej enostavna.

Če povzamemo, morajo biti zunanje elektro omarice v prvi vrsti prilagojene za zunanje razmere in odporne na različne vremenske neprilike. Dobro je, če so enostavne za namestitev. Nenazadnje pa morajo biti tudi varne, zato jih je smiselno zaščititi s ključavnicami. Tako do vaših elektroinštalacij ne bo mogel priti kdorkoli.


Načrt hišne elektroinštalacije