Pošlji povpraševanje

Hišna električna napeljava - poskrbimo za napeljavo elektrike v hiši

Še pred 100 leti se hišna električna napeljava ni zdela popolnoma samoumevna, dandanes pa si življenja brez napeljave elektrike v hiši skorajda ne znamo predstavljati. Če električna napeljava ne deluje, domača gospodinjstva, podjetja in proizvodni obrati praktično ne morejo delovati. Brez elektrike lahko na kuhanje z električnim štedilnikom ter na sprejemanje in oddajanje podatkov preko televizije, telefona, radia in interneta kar pozabite. Brez elektrike ne delujejo niti hladilniki in zamrzovalne skrinje, luči in še marsikaj drugega. Čeprav napeljava elektrike pogosto očem ni vidna, je dejstvo, da je izredno pomemben faktor v našem življenju. Svetujemo vam, da se stara električna napeljava primerno vzdržuje. Če je potrebno, vam jo zamenjamo in poskrbimo za njeno optimalno delovanje.

Stara električna napeljava - adaptacija elektroinštalacij

Z leti se hišni elementi postarajo in potrebno jih je obnoviti ali zamenjati. Tudi stara električna napeljava nujno potrebuje prenovo oz. nadgradnjo. Najbolje je, da se napeljava elektrike zamenja v času prenove celotnega stanovanja ali vsaj večine prostorov. Da ne pride do izpada ali napake, je napeljavo elektrike priporočljivo redno pregledovati, v primeru morebitnih napak pa jo je seveda nujno prenoviti ali nadgraditi. Ko bo v vaši hiši potrebna adaptacija elektroinštalacij, nas pokličite in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč.

Elektro Pečaver - svetujemo, izdelamo načrt in izvedemo vsa popravila ali nadgradnjo.

Novogradnje - napeljava elektrike v skladu z zakonodajo

Sistemski operater distribucijskega omrežja izda soglasje za priključitev novogradnje na elektroenergetsko omrežje. To pa ne pomeni, da mora biti hkrati tudi dobavitelj električne energije. Ko se v novogradnje vgrajujejo elektroenergetske instalacije, je potrebno spoštovati zakonodajo, saj je na prvem mestu varnost. Če želite, da bo hišna napeljava elektrike izvedena varno, profesionalno in strokovno, je podjetje Elektro Pečaver pravi naslov.

Elektro Pečaver d.o.o. | Hišna električna napeljava - povezave do naše spletne strani: