Pametne inštalacije - inteligentna hiša z razsvetljavo in tehničnim varovanjem

Pametna inštalacija v hiši nam s svojo dovršeno tehnologijo poenostavlja vsakdanjik. Doma in na delovnem mestu namreč uporabljamo vse več elektronskih naprav, zaradi česar tudi električna napeljava postaja čedalje bolj kompleksna. Pametna inštalacija pa nam omogoča, da z njimi upravljamo na enem mestu. Pametne oz. inteligentne inštalacije imajo v primerjavi s klasičnimi številne prednosti - najpomembnejše so udobje, varčnost in varnost hiše ali poslovnih objektov, ne pozabimo pa na primerno razsvetljavo v hiši.

razsvetljava v hiširazsvetljava


Bistvo pametne inštalacije je v tem, da združuje različne podsisteme, kot so razsvetljava v hiši, žaluzije, ogrevanje, avdio-video sistemi, tehnično varovanje ipd. Možnosti teh podsistemov v hiši pa je neskončno mnogo. Zagotavljamo vam, da bomo zanje poskrbeli v podjetju Elektro Pečaver d.o.o. Za vas izvajamo elektro inštalacije za napajanje vseh električnih porabnikov v objektu in zagotavljamo njihovo funkcionalnost.

Elektro PEČAVER vam vgradi pametne inštalacije!

Inteligentna hiša vključuje pametne inštalacije

Za uporabnika sistema pametna hiša je na prvem mestu udobje, nezanemarljiv pa je tudi prihranek energije. Ker bodo številna vsakodnevna opravila pod nadzorom inteligentne inštalacije, boste lahko brez skrbi. Pametne inštalacije bodo tako na primer poskrbele za ustrezno ogrevanje vsakega prostora v hiši posebej, prav tako pa bodo prevzele nadzor nad avdio-video sistemi, razsvetljavo v hiši in senčili. Inteligentne inštalacije vam bodo tako omogočile velike prihranke pri porabi energije.


Inteligentna hiša pa ne skrbi le za udobje in prihranek energije. S sistemom pametna inštalacija se boste v vaši hiši počutili tudi varne, saj vam bo pametna hiša v primeru nepovabljenih obiskovalcev posredovala glasovno ali SMS sporočilo na mobilni telefon.

Inteligentne inštalacije - večje udobje zaradi preprostega upravljanja

Upravljanje pametne inštalacije je preprosto, saj lahko poteka preko računalnika - tudi tabličnega, GSM prenosnega telefona ali na dotik občutljivega zaslona. ï€Grafični vmesnik na zaslonih prikazuje ustrezna stikala, števce in sheme. Možno pa je tudi upravljanje z daljinskim upravljalnikom.

Elektro Pečaver d.o.o. | Pametne oz. inteligentne inštalacije, inteligentna hiša - povezave do naše spletne strani:
Preberite si več o razsvetljavi v hiši:https://www.vsi.si/elektro-pecaver/razsvetljava-doma