Prenapetostna zaščita - ukrepajte zdaj, da ne bo prepozno

Prenapetostna zaščita je nekaj, za kar menimo, da bi morala imeti vsaka hiša. To je v bistvu zaščita pred strelo. Ob udaru strele se namreč v okolje sprosti ogromno električne energije. Strelovod bo usmeril to energijo v zemljo, prenapetostna zaščita pa bo zavarovala vaše elektronske in električne aparate pred okvaro, saj bo onemogočila, da bi električni vodniki pripeljali to energijo v te aparate.

Prenapetostna zaščita je najboljša zaščita pred strelo

Zaščita pred strelo je v današnjih časih, ko je vreme pogosto ekstremno, vse bolj pomembna. Večina ljudi misli, da za to zadostno poskrbi strelovod. To je sicer res, vendar je zaščita pred strelo le delna, saj električni vodniki pripeljejo energijo, ki jo sprosti strela, v električne in elektronske aparate. Da električni vodniki usodnega udara ne pripeljejo v aparate, poskrbi prenapetostna zaščita. Svetujemo, da se ta zaščita pred strelo vključi že v elektro projektiranje.

Zaščita pred strelo je del vsakega modernega doma

Prenapetostna zaščita pred streloNajnovejši trendi in smernice v električni stroki narekujejo, da je potrebno danes vsak objekt pred strelo kar čimbolj zaščititi. Prenapetostna zaščita je tista, ki vaše električne in elektronske aparate pred tem uspešno zaščiti. Poleg tega so vaši aparati s tem zaščiteni tudi v primerih, ko v električnem omrežju pride do nihanja napetosti v električni energiji, kar bi jih ob odsotnosti prenapetostne zaščite prav tako poškodovalo. Električni vodniki pa so tako onemogočeni, da bi s prevajanjem odvečne energije povzročili škodo. Podjetje Elektro Pečaver vam izvede ustrezno elektro projektiranje, v katerega bodo vključene vse mogoče električne zaščite in druge stvari, kot so na primer telekomukacijski sistemi ali notranja razsvetljava in drugi električni elementi, ki so v vašem novem domu potrebni. Naj bomo vaši vodniki pri opremljanju vaše novogradnje in naj bo vaša napeljava elektrike v hiši vrhunska. S podjetjem Elektro Pečaver boste električni del projektiranja in kasneje gradbene izvedbe rešili popolno in brez težav.

Elektro Pečaver d.o.o. | Prenapetostna zaščita, da ne bo škode - povezave do naše spletne strani: