Tehnično varovanje – protivlomni in videonadzorni varnostni sistemi

Včasih so bili domači protivlomni in varnostni sistemi nekaj popolnoma nepredstavljivega – video nadzorni sistemi so bili nameščeni le v bankah in večjih poslovnih objektih. Danes je takšna vrsta varovanja, ki spada med inteligentne inštalacije, bistveno bolj razširjena. Tehnično varovanje je še posebno pomembno v poslovnih in proizvodnih objektih, ki so zaradi svoje narave še posebno izpostavljeni vlomom in vandalizmu. Za  varovanje objektov pa tudi nas samih, moramo danes poskrbeti sami – in pri tem vam lahko pomagamo v podjetju Elektro Pečaver. Nudimo vam namreč tehnično varovanje za vse vrste objektov.

 

Varovanje objektov – poslovni in proizvodni objekti pogosta tarča nepridipravov

Tehnično varovanje poslovnih in proizvodnih objektov je zelo priporočljivo, saj lahko protivlomni varnostni sistemi potencialno škodo preprečijo že s tem, ko storilce odvrnejo, da bi vstopili v objekt. Poleg tega o nezaželenih obiskovalcih tudi obvestijo lastnike. Navadno so ti objekti nekoliko odmaknjeni od naselij, ponoči pa samevajo in so zato izvrstna tarča za nepridiprave.


Elektro Pečaver vam nudi projektiranje ter vzdrževanje električnih inštalacij in tako poskrbi, da je električna napeljava kakovostno nameščena, tehnično varovanje pa vrhunsko.

 

Tehnično varovanje – varnostni protivlomni sistemi tudi za stanovanjske objekte

Zadnje čase niti stanovanjski objekti niso več varni pred vlomi in vandalizmom. Varnostni video nadzorni sistemi bodo z domofoni oziroma video domofoni poskrbeli za učinkovito tehnično varovanje. Videonadzorni in protivlomni sistemi bodo poskrbeli za vašo varnost, ko boste doma, brez skrbi pa boste lahko odšli tudi na daljši dopust, saj bo naše tehnično varovanje zanesljivo obvarovalo vašo hišo. Pokličite Elektro Pečaver in preprečite nepridipravom, da bi vdrli v vašo zasebnost!

 

 

Elektro Pečaver d.o.o. | Tehnično varovanje objektov in videonadzorni sistemi – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Elektro Pečaver, d.o.o.
Naslov
Tbilisijska ulica 89
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 423 92 15
041 615 242
Seznam fraz
varnostni sistemi, protivlomni sistemi, videonadzorni sistemi, video nadzorni sistemi
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA