Pošlji povpraševanje

Videonadzor za brezskrbno bivanje v stanovanju ali hiši

Podjetje Elektro Pečaver d.o.o., ki deluje na Tbilisijski ulici v Ljubljani se ukvarja z opravljanjem kakovostnih in celovitih storitev na področju elektroinštalacij, avtomatizacij zgradb ter telekomunikaciji, ki jih delimo na šibki tok (videonadzor) in jaki tok (razsvetljava). Imamo več kot 20 let izkušenj v katerih smo si z našim znanjem, profesionalnostjo, s priznanimi arhitekti in oblikovalci ustvarili več kot 1000 referenc, ki nas navdajajo s ponosnom in motivacijo ter obvezo, da še naprej delamo kvalitetno za zadovoljstvo naših strank. Vsi zaposleni redno spremljamo razvoj tehnologije in vnašamo novosti v našo ponudbo, saj želimo slediti viziji, da postanemo eno izmed vodilnih slovenskih malih podjetij na področju elektroinštalacij. V ta namen v zadnjem času ponujamo pametno hišo, celoten sistem od razsvetljave, senčil, ogrevanja in video nadzornih sistemov ter alarmnih sistemov za hišo, ki ga upravljamo s pametnih telefonom ali tablico. Prepričani smo, dab o navdušil tudi vas.

Videonadzor in alarmni sistem za hišo


Videonadzor, razsvetljava, senčila in ogrevanje na pametnem telefonu

Kot smo omenili v prešnjem odstavku je v zadnjem času veliko povpraševanja po t.i. pametnih hišah, ki so korak naprej in vam ob hitrem tempu življenja, ki je prisoten v današnjem svetu omogoča varno in brezskrbno upravljanje z vašo hišo. Namesto, da se v hiši uporablja ločene linije in kontrolne enote, v našem podjetju zagotovimo, da posamezne naprave kot so videonadzor pod katere spadajo video domofon in protivlomni sistemi, razsvetljava in ogrevanje tvorijo inteligentno omrežje, kjer se funkcije lahko izvajajo ločeno ali skupaj. Vse skupaj upravljate s pametnim telefonom ali tablico, tako da lahko, ne glede na to kje ste, preverite vašo razsvetljavo, senčila ali pa vam protivlomni sistem javi, v kolikor je prišlo do različnih nepravilnosti. S pametno hišo boste vašemu življenju povrnili breskrbnost, brez nepotrebnega stresa in razmišljanja, ter se boste lahko resnično posvetili stvarem, ki vas zanimajo, navdušujejo in lepšajo vaše bivanje.

video nadzorni sistem v domofonu


Videonadzor je del šibkega toka

Inštalacije v hiši se delijo na splošne, jakotočne inštalacije, kamor spadajo razsvetljava, varnostna razsvetljava, električne napeljave in strelovod ter na šibki tok, kamor spadajo videonadzor, alarmni sistem za hišo in ostale stvari šibkega toka. Nudimo vam kakovostno in strokovno izvedbo vseh inštalacij telekomunikacij, zanesljiv in izobražen kader z veliko izkušnjami, tako da ste lahko popolnoma brezskrbni in prepričani, da bodo dela opravljena hitro in v skladu z vašimi idejami in željami. Celoten šibki tok od video domofonov do video nadzornih sistemov lahko povežete z vašim pametnim telefonom ali tablico, kar pomeni, da lahko do njih dostopate ne glede na to, kje se nahajate in preverite, v kolikor vas skrbi, ali je z vašo hišo vse v redu. V podjetju Elektro Pečaver vamo poleg izvedbe šibkotočnih inštalacij izdelamo tudi projektno in tehnično dokumentacijo ter skrbimo za popravila in vzdrževanje, kar pomeni da zagotavljamo celovito storitev, ob kateri ste lahko popolnoma brez skrbi.

TEHNIČNO VAROVANJE Z VIDEO NADZORNIMI SISTEMI


Video domofoni ter ostale elektroinštalacije po ugodni ceni

V našem podjetju se trudimo, da zadovoljimo potrebe in želje naših strank, zato zagotavljamo individualen pristop k strankam, kjer se vsaki stranki posvetimo in ji poizkušamo maksimalno pomagati. Imamo tradicijo, izkušnje ter zagotavljamo hitro odzivnost, prijazno in strokovno svetovanje ter kakovostne storitve, ki so konec koncev najbolj pomembne. Nudimo vam video domofone, videonadzor, protivlomne sisteme, razsvetljavo in ostale stvari ki so združene v okviru pametne hiše, obenem pa zagotavlja odlično razmerje med kvaliteto in ceno. Prepričani smo, da vas bodo naše inštalacije kot je videonadzor navdušile in boste začeli živeti brezskrbno, z manj stresa in več uživanja. V kolikor imate glede pametnih inštalacij kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali. Mi smo pravi naslov za pametne inštalacije, poleg izdelkov pa vas bomo navdušili tudi s kvalitetnimi storitvami.