Zunanja svetilaZunanja svetila za vsak okus!

Zunanja svetila niso namenjena zgolj estetski popestritvi določenega objekta, temveč predvsem nenehno skrbijo za vašo varnost. Pri pravi izbiri za notranja in zunanja svetila vam nudimo tudi strokovno svetovanje ter precizno projektiranje razsvetljave. Zunanja svetila, pa naj gre za javno razsvetljavo ali svetila na vašem vrtu in dovozu, lahko le s predhodnim projektiranjem razsvetljave omogočijo minimalno porabo energije ter dosežejo optimalno funkcionalnost. Projektiranje je torej ključnega pomena pred samo izvedbo elektro inštalacijskih del, nenatančno projektiranje pa lahko celo povzroči veliko stroškov ter škodo na samem objektu.

Natančno projektiranje razsvetljave ter drugih jakotočnih inštalacij

Naše družinsko podjetje Elektro Pečaver d.o.o. se že vrsto let ukvarja s številnimi storitvami na področju elektroinštalacij, avtomatizacije pametnih hiš, telekomunikacij ter drugih elektro inštalacijskih del. Že več kot dvajset let se ukvarjamo s profesionalnimi splošnimi oz. jakotočnimi inštalacijami, med katere med drugim spada varnostna razsvetljava, postavljanje strelovoda ter drugih električnih napeljav. Poleg kakovostne varnostne razsvetljave vam nudimo tudi možnost izbire in montaže inteligentnih inštalacij, notranjih in zunanjih svetil, kot tudi javne ter industrijske razsvetljave. Poleg vzdrževanja elektroinštalacij vam pred samo izvedbo elektro inštalacijskih del nudimo tudi strokovno in natančno projektiranje razsvetljave in drugih inštalacij jakega toka, pri katerem upoštevamo vse zakonsko določene omejitve in predpise. Dodatne informacije izveste tukaj.

VAS ZANIMA VEČ O VARNOSTNI RAZSVETLJAVI?

Notranja in zunanja svetila vrhunskih proizvajalcev

Premišljeno zasnovana zunanja svetila, ki smo vam jih na izbiro postavili v naši pestri ponudbi, poleg estetske dovršenosti omogočajo tudi optimalno delovanje in minimalno porabo energije. Zunanja razsvetljava mora zaradi svoje izpostavljenosti vselej kljubovati številnim nelagodnim vplivom iz okolja, zato je kvaliteta posameznih zunanjih svetil izjemnega pomena. Pri našem družinskem podjetju Elektro Pečaver vam tako poleg svetovanja pri izbiri ustrezne zunanje razsvetljave nudimo tudi dobavo in montažo tako zunanjih kot notranjih svetil. V primeru novogradnje ali adaptacije vaših elektroinštalacij za razsvetljavo se tako le obrnite na nas in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč!