Pošlji povpraševanje

Elektro inštalacije za vse namene – Elektroinštalacije Pečaver Ljubljana

Elektro inštalacije so smotrno povezane naprave, ki posredujejo pretok električne energije od proizvodnih naprav do porabnikov. Namenjene so proizvodnji, prenosu, pretvarjanju, distribuciji in rabi električne moči. V osnovi ločimo nizkonapetostne inštalacije, med katere uvrščamo razsvetljavo, varnostno razsvetljavo, napeljavo elektrike, strelovod in prenapetostno zaščito, ter informacijske inštalacije, ki jih uporabljamo za računalnike oziroma računalniška omrežja, telefonijo, domofon, klimatske in ogrevalne naprave, pa tudi za protivlomno in protipožarno zaščito.

Elektro inštalacije v stanovanjih

cenik storitev elektroinštalacij v Ljubljani

Električna napeljava v stanovanju je bistveni element vsakega doma. Brez elektrike ni mogoče kuhanje z električnim štedilnikom, hladilniki in zamrzovalne skrinje ne delujejo, na sprejemanje in oddajanje podatkov preko televizije, telefona, radia in interneta pa lahko kar pozabite.

Kakovostno in strokovno vgrajene elektro inštalacije za brezhibno delovanje

Skrbno načrtovanje in kakovostna izvedba elektro inštalacije pomembno vplivata na delovanje električne napeljave ter seveda kasnejše vzdrževanje. Ob gradnji je priporočljivo načrtovati tudi nekatere dodatne elektro inštalacije, čeprav jih v tistem trenutku še ne nameravamo izvesti. Tako si bomo kasneje prihranili nevšečnosti pri naknadni namestitvi, ki bi nam lahko povzročila dodatne stroške. Za poznejšo izvedbo ali dokončanje vseh omenjenih inštalacij pustimo v ali pod ometom prehodne cevi z ustreznimi dozami in razvodnicami.

KAJ SO PAMETNE INŠTALACIJE?

Za brezhibno delovanje električne napeljave pomembno tudi redno vzdrževanje

Če želimo, da vse deluje, kot je treba, je treba redno preverjati elektro inštalacije in pregledovati napeljavo. Le tako bodo vaši stanovanjski in poslovni objekti vedno zaščiteni in varni. Redne meritve in popravila elektroinštalacij hkrati preprečujejo večje poškodbe in napake na delovanju sistema. Nove meritve pa je treba opraviti tudi vsakič, ko na električno napeljavo priključite nove stroje ali pa spremenite karkoli na napeljavi.
Pečaver elektroinštalacije Ljubljana za vas izvaja redne strokovne preglede električne napeljave in opravlja meritve elektroinštalacij. Če se izkaže, da je nekje prišlo do napake ali poškodbe, seveda izvedemo popravila elektroinštalacij, s katerimi zagotovimo varno in učinkovito delovanje električne napeljave.

Gradite ali prenavljate in vas skrbij ponudba elektroinštalacije v Novem mestu? Potem je Elektro Pečaver prava izbira za vas, saj nudimo strokovno projektiranje elektro inštalacije pri novogradnjah, v primeru obnove pa bomo temeljito pregledali objekt, nato pa pripravili načrt prenove ter izvedli vsa potrebna dela oziroma popravila na področju elektroinštalacije. Cenik storitev elektroinštalacij si lahko ogledate na naši spletni strani.