Pošlji povpraševanje

Inštalacije podjetja Elektro Pečaver

Inštalacije na različnih področjih opravljamo že več kot dvajset let, tako da lahko s popolno gotovostjo trdimo, da svoje področje temeljito obvladamo. V podjetju Elektro Pečaver vam bomo pomagali do udobnih, kvalitetnih, pravilnih in zakonsko ustreznih inštalacij. Ukvarjamo se s:

  • pametnimi instalacijami,
  • inštalacijami telekomunikacij,
  • splošnimi elektroinštalacijami (cenik za vse je dostopen na zahtevo),
  • z izrisom načrta elektro instalacije v hiši,
  • s projektiranjem, inženiringom in električnimi meritvami ter
  • z vzdrževanjem elektroinštalacij.

Cenik storitev elektroinštalacij je izjemno ugoden za vse storitve, delo pa je opravljeno po dogovoru, hitro in predvsem kvalitetno.

VEČ O CENIKU STORITEV ELEKTROINŠTALACIJ

Pametne inštalacije

Ob kvalitetnih in ugodnih splošnih elektroinštalacij Novo mesto, vzdrževanja elektroinštalacij, načrta oz. projektiranja se ukvarjamo tudi s pametnimi instalacijami. V korak s časom stopa tudi naše bivalno okolje in mi kot uporabniki. Pametne inštalacije povezujejo naprave v inteligentno omrežje ter tako omogočajo udobje, varnost, varčevanje in prihranek na času. Upravljate jih z enim samim pripomočkom (pametnim telefonom, tabličnim računalnikom ipd.), in sicer za uravnavanje razsvetljave doma, ogrevanja ali hlajenja, dvigovanje in spuščanje senčil, zapiranje in odpiranje oken, zalivanje vrta, pametne instalacije pa nas opozarjajo tudi v primeru požara, vloma, uhajanja vode ali plina ipd.

PROJEKTIRANJE PAMETNIH ELEKTROINŠTALACIJ

ElektroinstalacijeInštalacije

Elektroinštalacije - cenik podjetja Pečaver

Cenik elektroinštalacij je na voljo po oddaji povpraševanja, vendar ne zato, ker bi bil tako neugoden. Ravno nasprotno, cenik elektroinštalacij podjetja Pečaver je izjemno konkurenčen, a je oblikovan na osnovi dela, ki ga je potrebno opraviti. Prav vsako delo ni enako, tako da je tudi cena odvisna predvsem od obsega elektroinštalacij, cenik storitev elektroinštalacij pa upošteva tudi druge okoliščine. Se zanimate samo za splošne elektroinštalacije ali tudi za pametne in telekomunikacijske inštalacije? Potrebujete tudi načrt elektro instalacije v hiši? Gre za novogradnjo ali obnovo? V kakšnem stanju so morebitne obstoječe elektroinštalacije? Cenik torej vnaprej ni mogoče natančno podati. Za več informacij smo vam na voljo.