Pošlji povpraševanje

Adaptacija / prenova stanovanja in elektroinštalacije v hiši

Adaptacija oziroma prenova stanovanja ali hiše je zahteven projekt, predvsem če se lotimo celotne obnove hkrati. Čeprav je tako celotna adaptacija stanovanja nekoliko dolgotrajnejša, pa je vseeno smiselno, da elektroinštalacije v hiši ali stanovanju obnovimo hkrati z ostalo napeljavo in drugimi posegi v objekt. Tako nam čez nekaj let ne bo treba spet začeti z delom. Adaptacija stanovanja je namreč vedno povezana z določenim stresom, ne le zaradi dela samega, temveč zaradi tega, kar potegne za seboj: če je hiša ali stanovanje prazno, si najbrž želimo čim prej vseliti in za kar nekaj časa opraviti s posegi; če pa v objektu živimo, je situacija obremenjujoča že zato, ker se nam za tisti čas življenje nekoliko postavi na glavo.

Za elektroinštalacije v hiši je nujna pomoč strokovnjaka

Ko se izvaja adaptacija stanovanja je veliko takšnega dela, ki ga lahko postorite sami, če ste vsaj malo spretni. Če nič drugega, lahko pripravite prostor za delavce in jim - če seveda želijo - nekoliko pomagate. Električna napeljava pa je ena izmed tistih stvari, ki jih je pri adaptaciji / prenovi stanovanja najbolje prepustiti strokovnjakom. Čeprav načeloma veste, kako potekajo elektroinštalacije in kaj naj bi obnova zajemala, je že majhna napaka lahko zelo nevarna. Če nič drugega, se lahko zaradi napačnega posega zgodi, da bo celotno napeljavo treba zelo kmalu spet sanirati. Zato raje pokličite v Elektro Pečaver in strokovno bomo opravili tisto, kar znamo najbolje.

Prenova elektroinštalacij v podjetju Elektro Pečaver

Adaptacija stanovanja in električne napeljave

Sama na sebi se električna napeljava bistveno ne izrabi ali obrabi, navadno se jo popravi takrat, ko se izvaja adaptacija stanovanja. Največkrat lastnik stanovanja ravno zaradi prenove želi dodatne priključke ali drugače razporejene vtičnice in stikala. To so običajno tudi tisti deli napeljave, ki so najbolj občutljivi - spoji. Ti se namreč najhitreje poškodujejo in se ob vsaki večji obnovi pregledajo, zato gresta prenova stanovanja in električne napeljave z rokov roki. To velja predvsem, če ste kupili objekt, starejši kot 30 let - elektroinštalacije v tako stari hiši so verjetno že potrebne adaptacije, ostala napeljava pa najbrž prav tako.

Elektro Pečaver | Adaptacija stanovanja, inteligentne inštalacije, elektroinštalacije v hiši - povezave do naše spletne strani: