Elektroinštalacije Pečaver - dostopen cenik in vrhunska izvedba


Inštalacije so ob gradnji novega objekta pomembne iz funkcionalnega in varnostnega vidika. Njihova izvedba mora biti prepuščena izkušenim strokovnjakom, ki bodo zagotovili maksimalno varnost in kvaliteto izvedbe. Pri Elektro Pečaver vam nudimo širok spekter vseh storitev in vrst inštalacij, do katerih lahko dostopate po izjemno ugodnem ceniku.

Preverite vse storitve elektro instalacij

Ponujamo vrsto elektroinštalacij, ki bodo ustrezno opremile vaš dom in poskrbele za največje udobje. V naši ponudbi najdete:

  • Pametne inštalacije KNX.KNX sistem pametnih inštalacij je na trgu že 20 let in ustreza evropskim in mednarodnim standardom za avtomatizacijo zgradb. Pametne hiše slonijo na KNX sistemu pametnih inštalacij, z njimi pa so nadzor nad različnimi sistemi (razsvetljava, ogrevanje, audio in video, telekomuniacije) v celoti prevzele pametne inštalacije. Pametna hiša bistveno poveča varnost, udobje in varčnost vašega doma. Kljub temu da sistem ponujajo številni ponudniki, je potrebno izbrati kakovostnega ponudnika, ki ima na trgu že dolgoletne izkušnje.
  • Inštalacije telekomunikacij (računalniške mreže, telekomunikacije in telefonija, tehnično varovanje, požarno javljanje)
  • Splošne inštalacije (vključno s strelovodom in prenapetostno zaščito pred strelo, razsvetljavo in varnostno razsvetljavo, električnimi napeljavami, adaptacijmi)
  • Projektiranje električnih inštalacij
  • Pričakujete lahko strokovno in natančno projektiranje električnih inštalacij, hkrati pa upoštevamo vse vaše želje in predloge.
  • Druge storitve (elektro inženiring, elektro meritve, nadzor nad gradnjo tal, elektro projektiranje in vzdrževanje)

elektroinštalacijeelektroinštalacije


Ugoden cenik elektroinštalacij

Izjemno ugoden cenik elektroinštalacij, ki zagotavlja optimalno razmerje med ceno in kakovostjo je na voljo na Tbilisijski ulici 89, kjer se nahaja tudi sedež našega podjetja. Vse vaše poizvedbe o ceniku storitve elektroinštalacij ali drugih storitev lahko usmerite tudi na telefonsko številko 01 423 92 15 ali elektronski naslov info@elektro-pecaver.si. V kontakt z nami lahko stopite tudi preko kontaktnega obrazca na našem spletnem naslovu http://www.elektro-pecaver.si/.