Inštalacije visoke kvalitete in zanesljiva, strokovna vgradnja

Inštalacije električne napeljave so nujne za vsakdanje življenje. Zaradi nevarnosti pri delu z elektriko je pri elektroinštalaciji vedno priporočeno morebitna dela opravljati s pomočjo strokovnjakov. Elektro-Pečaver so hitro-razvijajoče podjetje z več kot 20-letnimi izkušnjami na področju elektro-tehnike. Specializirajo se za elektroinštalacije in pametne inštalacije. Za potrebe svojih strank redno izvajajo posvetovanje glede bodočih elektroinštalacij v Mariboru, Celju in Ljubljani. Pred pričetkom dela izkušen strokovnjak oblikuje načrt električne inštalacije za vsako posamezno stranko in njene potrebe. 

načrt električnih inštalacij (Maribor, Celje, ... )

Elektroinštalacije v Mariboru – odlična kakovost in zanesljiva dobava

Vgradnja sistema je mogoče kjerkoli po Sloveniji. Elektro-Pečaver redno izvaja elektroinštalacije v Mariboru in Celju, svoje prodajne prostore pa ima podjetje v Ljubljani. Pri oblikovanju načrta električne inštalacije strokovnjak vedno svetuje planirati za prihodnost. Četudi si v sedanjosti stranka ne želi vgraditi razne tehnične opreme ali aparatov, je vredno pripraviti ustrezne razvodnice, vtičnice ali druge dodatne elektroinštalacije. Če bi se čez določen čas vseeno odločili za nakup opreme ali bi želeli zgradbo ali bivalni prostor ugodno prodati, bi bila kasnejša vgradnja ali adaptacija preostalih inštalacij cenovno in časovno potrošna. Pri prvotni namestitvi elektro-inštalacijskega sistema je lažje in za stranko manj moteče izvesti drobne dodatne posege, ki dvignejo potencialno funkcionalnost doma. Med pogoste preventivne elektro-inštalacije prištevamo namestitev dodatnih vtičnic ali na označenem mestu pod ometom pustimo dodatne prehodne cevi z vsemi potrebnimi razvodnicami , ki bi jih potrebovali pri prihodnjih delih.

ELEKTROINŠTALACIJE PO MERI UPORABNIKA

Načrt električnih inštalacij hitro in odlično opravi Elektro Pečaver

Pred pričetkom dela se je nujno s strokovnjakom posvetovati o željah, potrebah in pričakovanjih. Izvesti je potrebno natančno projektiranje električnih inštalacij. Predhodno se je pri Elektro-Pečaver mogoče dogovoriti o pregledu in merjenju prostora ali zgradbe. Cena vgradnje inštalacijskega sistema je odvisno od velikosti, že obstoječe električne napeljave in raznih morebitnih posebnostih prostora. Velik vpliv na končni izračun ima prav tako specifična oprema, ki si jo želi stranka namestiti v dom in število nameščene kosovne opreme. Elektro-Pečaver opravi za vsak načrt električne inštalacije tudi posamični končni izračun vgradnje. Stranka si tako lažje predstavlja število opreme in dela, ki jih je mogoče opraviti pri določeni cenovni stopnji. Za kakršnakoli vprašanja ali nasvet se lahko stranka obrne na izobraženo in izkušeno ekipo pri Elektro-Pečaver.     

Elektroinštalacije v Celju na domu izvaja vestna ekipa Elektro-Pečaver

Načrt električne inštalacije je mogoče naročiti v salonu Elektro-Pečaver v Ljubljani ali prek njihove prodajne spletne strani. Za vgradnjo se svetovalci oglasijo na domu stranke. Cilj ekipe je delo opraviti tem hitreje in s povzročanjem čim manj skrbi ali stresa tamkajšnjim stanovalcem. Ob pomanjkljivih  informacijah je dokončni rezultat lahko nekompatibilen z realnimi  stanjem in potrebami stranke. Poprave so drage in vzamejo veliko časa. Če je le mogoče, se jim podjetje poskuša izogniti, za kar pa potrebuje natančne informacije o razporeditvi napeljave v zgradbi. Če o prostorski razporeditvi električne napeljave v stanovanju ali hiši stranka ni prepričana, se je mogoče dogovoriti o posvetovanju na domu. Strokovnjaki Elektro-Pečaver redno opravljajo na domu posvete glede bodoče elektroinštalacije v Celju ali Mariboru. Pri projektiranju je potrebno biti pozoren tudi na namen bodoče uporabe prostora – elektroinštalacija v poslovnih in bivalnih prostorih namreč poteka različno.

Inštalacije v kopalnici in drugih prostorih 

Elektroinštalacije v kopalnici – skrbna vgradnja za optimalno varnost

Za vgradnja elektroinštalacije v kopalnico se je nujno obrniti na profesionalca. Zaradi velike nevarnosti, ki jo povzroča bližina vode, mora delo potekati nadvse natančno in previdno. Tako kopalnice kot drugi sanitarni prostori se obravnavajo kot potencialno nevarno delovno območje. Pri delu strokovnjak uporablja zato kratkostična zaščitno stikala, vse porabnike pa se napaja prek FID stikal, ki se jih pred pričetkom dela nastavi zunaj delovnega prostora. Kjer je velika možnost izteka vode, se električnih vodov sploh ne sme speljati. Na preostalih točkah pa je vseskozi potrebno imeti električne uporabnike fiksno nameščene, po možnosti nad tlemi.