Varilni stroji Kemppi – električni  varilni aparati in rabljeni varilni aparati CO2

V našem podjetju boste našli vrhunsko varilno opremo finskega proizvajalca Kemppi, ki je eden od vodilnih globalnih dobaviteljev elektroobločnih varilnih izvorov. Varilni stroji Kemppi so vrhunske kakovosti in pokrivajo vse tehnike varjenja – od MIG/MAG- in TIG- do MMA-varjenja v celotnem spektru jakosti varjenja. Električni varilni aparati pokrivajo potrebe vsakega varilca, naj gre za lažjo ali težko industrijo. Naša ponudba varilne opreme je pestra in široka, na voljo pa so vam tudi rabljeni varilni aparati.


Električni varilni aparati C02 – zaradi uporabe CO2 v zaščitnem plinu bolj namenjeni MIG/MAG-tehniki varjenja

Ker obstaja mnogo različnih tehnik varjenja, so varilni stroji Kemppi oblikovani tako, da varilcu pomagajo pri uresničevanju specifičnih nalog. Električni varilni aparati CO2 za MIG/MAG-varjenje temeljijo na najsodobnejši tehnologiji in omogočajo intuitiven nadzor in dovršeno delovanje. Verjemite, Kemppi varilni stroji vam bodo pri varjenju v pravo zadovoljstvo.

Pri MIG/MAG-varjenju gre za ustvarjanje električnega obloka s pomočjo varilnega izvora. Razlika med MIG- in MAG-varjenjem je v uporabi zaščitnega plina: pri MIG-varjenju se uporablja inertni plin, ki kemijsko ne reagira z varjencem, pri MAG-varjenju pa plin, ki kemijsko reagira z varjencem. Ker je v zaščitnem plinu običajno aktivni CO2 ali kisik, je MAG-varjenje bolj razširjeno kot MIG-varjenje.


Rabljeni varilni aparati CO2 tudi v podjetju VIRS

Del naše ponudbe so tudi rabljeni varilni stroji CO2, ki jih na naši spletni strani najdete v rubriki 'Rabljena oprema'. Tam vam je na primer na voljo rabljen KempoMat, ki priskrbi varilno moč, ki jo potrebujete. Varilni stroji KempoMat so sinonim za zanesljivost in vzdržljivost.

Stopite v stik z nami in nas obiščite na naši spletni strani!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2CC2B
Naslov
Industrijska ulica 4B
9220 Lendava - Lendva
Spletna stran
E-pošta
02 574 24 45
Seznam fraz
Varilni stroji, električni varilni aparati, rabljeni varilni aparati, rabljeni varilni aparati CO2, kemppi varilni stroji
ZEMLJEVID