Naše vzmetnice v akciji imajo žepkaste vzmeti in spominsko peno

Obstaja veliko vrst vzmetnic z kovinskimi vzmetmi. Najboljše so vzmetnice, ki imajo žepkaste vzmeti. To so majhne vzmeti, ki so vložene v blago in nudijo veliko točkovno prožnost vzmetnice. Vzmetnice z žepkastimi vzmetmi so primerne za večje obremenitve. So zelo zračne in imajo dolgo življenjsko dobo. Naše vzmetnice v akciji imajo pri dimenziji 90x200 800 vzmeti, pri dimenziji 180x200 pa imajo 1600 žepkastih vzmeti. Vzmetnice v akciji imajo za boljše udobje dodano 2,5 cm spominske pene. Trdo jedro zagotavlja dobro oporo našemu telesu, spominska pena pa poskbi za bolj udobno spanje.

NE POZABITE NA KVALITETNE VZGLAVNIKE


Vzmetnice v akciji imajo dobro zračnost kar omogoča odvajanje vlage

Vzmetnica v akciji 90x200 ima 3D space sistem, ki omogoča odlično zračenje. Zračenje je pomembno saj se tako odvaja vlaga, ki je krivec za razvoj pršic in bakterij. Vzmetnica 90x200, ki je v akciji ima tri plasti prevleke, kar zagotavlja večjo zračnost in zaradi elastičnih lastnosti pomaga obdržati prvotno obliko vzmetnice. Prevleka Silver safe ima proti bakterijsko, proti mikrobno, proti alergijsko in proti statično delovanje zaradi srebra, ki ga vsebuje tkanina. Prevleka vzmetnice 90x200 v akciji ima tudi sposobnost uravnavanja temperature med spanjem. Tako je zagotovljen spanec brez potenja. Srebrna nitka, ki je vtkana v blago prevleke, učinkovito odpravlja bakterije in mikrobe. Priporočljiva je za ljudi z raznimi alergijami, ker na naraven način skrbi za to, da je postelja čista in sveža. Srebrna nitka ima tudi zelo dober proti statičen učinek. Skrbi za razelektritev elektrostatičnega naboja, ki se nabere čez dan.

Vzmetnice 90x200 in 100x200 Akcija vzmetnic 180x200 ali po meri


Nudimo vzmetnice v raznih velikosti po akcijskih cenah, naredimo vam jih tudi po meri

V našem prodajnem programu imamo vzmetnice v velikostih 100x200, 90x200, ter akcijsko 180x200, kar je samo del ponudbe. Velikost 180x200 imamo v akciji po zelo ugodnih cenah. Najpogostejša dimenzija je 90x200, ki je primerna za enojne in dvojne postelje. Vzmetnice po meri vam priskrbimo v kolikor vam nobena od serijskih velikosti ne ustreza. Nudimo veliko različnih velikosti vzmetnic v akciji, tudi 100x200, ki so najpogosteje uporabljene v zakonskih posteljah. Če pa si želite spati na naravni površini, vam priporočamo lateks ležišča, ki se prilagajajo vam in vašemu spancu.

LEŽIŠČA IZ SPOMINSKE PENE