Pošlji povpraševanje

Lakiranje nohtov z gelom prinaša čudovite in zelo obstojne rezultate

Lakiranje nohtov z gelom oziroma permanentno lakiranje nohtov je postalo v zadnjem obdobju izjemno priljubljeno, saj predstavlja enostavno rešitev za vse ženske, ki nimajo sreče z videzom in strukturo naravnih nohtov. Dolgi, zapeljivi nohti, ki ustvarjajo povsem naraven videz, lahko zdaj krasijo tudi vaše roke, izbirate pa lahko med številnimi vzorci. Lakiranje nohtov po vaši meri!

Lakiranje nohtov z gelom in vzorci

Hitro in ugodno do sanjskih nohtov

Permanentno lakiranje nohtov z uporabo posebnega gela je zelo hiter postopek (načeloma ne traja dlje kot 20 minut), saj se gel suši izjemno hitro, za kar poskrbi UV-lučka. Lakiranje nohtov z gelom zahteva kar nekaj znanja in izkušenj, zato bo najbolje, da storitev prepustite zaposlenim v kozmetičnem salonu, ki imajo na voljo potrebno opremo in kakovostne pripomočke. Dobra novica pa je, da je lakiranje nohtov z gelom tudi cenovno zelo dostopno, še posebej ker bodo ostali nohti brezhibno urejeni še najmanj mesec dni. Tako boste prihranili tudi ogromno časa in energije, ki ste ju doslej vlagali v lakiranje nohtov. Vzorci in barve, med katerimi lahko izbirate, so izjemno pestri - od malce bolj umirjenih, klasičnih do drznejših možnosti.

Lakiranje nohtov z gelom prijazno do vaših nohtov

Lakiranje nohtov z gelom ne bo poškodovalo vaših nohtov, saj je postopek celo manj agresiven od lakiranja nohtov v lastni režiji, s klasičnim lakom. V nekaterih salonih vam ponujajo tudi možnost brezplačnega odstranjevanja gela. Vaši nohti bodo tako profesionalno očiščeni, ne da bi pri tem nastale poškodbe, in pripravljen na nov nanos.