Pošlji povpraševanje

Trajno lakiranje nohtov zagotovi eleganco vaših rok


Trajno lakiranje nohtov omogoči res prekrasne rezultate. Tako imenovano gelish lakiranje omogoči, da so vaše roke sijoče in elegantne. S pomočjo permanentnega lakiranja nohtov se bodo vaše roke nemudoma prelevile v elegantne in zapeljive. Trajno lakiranje nohtov bo omogočilo, da bodo vaši nohti sijajni vsaj dva tedna ali več. Po trajnem lakiranju nohtov vam ne bo potrebno skrbeti, da bi se lak poškodoval, če boste v roke prijele ključe ali kakšen drug robusten predmet, saj je tehnologija permanentnega lakiranja nohtov takšna, da učinkovito kljubuje vsakdanjim tveganjem za poškodbo laka. Če vas zanima, kdo najbolje manikira v Ljubljani, je odgovor Lassana. V našem salonu vam nudimo najboljše gelish lakiranje oziroma francosko lakiranje, učinkovito pa zaustavimo tudi prhljaj in izpadanje las, saj dobro vemo, kako preprečiti izpadanje las pri ženskah in pri moških.

Trajno lakiranje nohtov


Trajno lakiranje nohtov prepustite profesionalcem

Na internetu se pojavlja vse več navodil, kako lahko v domačem okolju poskrbite za lastno francosko lakiranje oziroma gelish lakiranje. Mi pa vam svetujemo, da se za trajno lakiranje nohtov obrnete na profesionalce. Menimo namreč, da ima vsaka ženska pravico do popolne lepote, zato je prav, da je tudi permanentno lakiranje nohtov izvedeno popolno. Če živite v Ljubljani ali njeni okolici in želite gelish lakiranje, vam priporočamo, da se obrnete na nekoga, ki najbolje manikira v Ljubljani. Salon Lassana je znan po svoji kvaliteti in pozornosti, s katero se posvetimo vsaki stranki, ki potrebuje permanentno lakiranje nohtov.


Gelish lakiranje izvedemo na vrhunskem nivoju

Če ste se odločili za lepoto rok, ste se odločili za trajno lakiranje nohtov. Vaše roke bodo čudovite več tednov. Kjerkoli se boste pojavili, bodo ljudje najprej opazili vaše prelepe roke. Da pa bi bila nega vaših rok oziroma nohtov res vrhunska, vam priporočamo, da vam permanentno lakiranje nohtov izvedemo v našem salonu, kjer delajo resnične profesionalke.

Lassana | Trajno lakiranje nohtov z nami najkvalitetneje