Adaptacija stanovanja in elektro projektiranje

 Vas zanima adaptacija stanovanja in ne veste, kako se je lotiti oziroma na koga se obrniti, ko gre za elektro projektiranje? V podjetju Elektro Pečaver smo vam na voljo za različne storitve, povezane z električno napeljavo oziroma inštalacijami. Lahko poskrbimo za splošne inštalacije, inštalacije telekomunikacij, opravimo elektro meritve, inženiring in vzdrževanje napeljave. Ker je električna napeljava veliko več kot le razsvetljava in vtičnice, si za tovrstna dela vedno izberite strokovnjaka, ki vam bo zagotovil kakovostno delo in bo adaptacija stanovanja, hiše ali poslovnega objekta takšna, kot mora biti. Če želite v svojem stanovanju inteligentne inštalacije, ki vključujejo lahko različne stvari, kot so nadzor dostopa, telekomunikacije, razsvetljava, klimatizacija, ogrevanje, protivlomna in protipožarno zaščita itd., vam lahko v Elektru Pečaver zagotovimo celotno inštalacijo.

Adaptacija stanovanja

Adaptacija stanovanja

Elektro projektiranje je potrebno pri novogradnji kakršnega koli objekta, stanovanjskega, poslovnega ali proizvodnega, pa tudi pred obnavljanjem nepremičnin. Adaptacija stanovanja večinoma poteka tako, da se ob prenavljanju obnovi tudi vsa napeljava, čeprav morda to še ni nujno potrebno, je pa s stališča varnosti smiselno. Takrat se lahko prilagodi tudi vsa razsvetljava, namestitev vtičnic itd., tako da vam je prenovljeno stanovanje res pisano na kožo. Elektro projektiranje, ki ga izvajamo v podjetju Elektro Pečaver, je kakovostno in zanesljivo, o čemer pričajo tudi naše redne stranke – od zasebnikov do velikih podjetij.

 

Razsvetljava v stanovanju kot del notranjega oblikovanja

Adaptacija stanovanja ali pa novogradnja mora vključevati tudi elektro projektiranje. Med na prvi pogled manj pomembne elementa, v resnici pa izjemno pomembne, spada razsvetljava. S pravimi lučmi , ki so postavljene na ustrezna mesta, lahko namreč stanovanje ali poslovni objekt čisto spremenimo. Pri tem je treba seveda upoštevati funkcionalnost, ne samo videz. Pomembne so tudi inteligentne inštalacije, ki veliko pripomorejo ne le k videzu, ampak tudi k varnosti vašega doma ali poslovne stavbe. Najbolje je, da se vse zadeve, kar se tiče električne napeljave, upoštevajo že pri novogradnjo, če gre za prenovo, pa čim prej , ko se začne odvijati adaptacija stanovanja, saj je tako najmanj dela in je to tudi najhitreje končano.

 

 

Elektro Pečaver | Adaptacija stanovanja in elektro projektiranje – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Elektro Pečaver, d.o.o.
Naslov
Tbilisijska ulica 89
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 423 92 15
041 615 242
Seznam fraz
Adaptacija stanovanja, elektro projektiranje, razsvetljava
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA