Otroška vzmetnica | Dimenzije vzmetnic: 120x200, 120x60, 140x200

Ponudba vzmetnic je na trgu velika, zato se je včasih težko odločiti, katera vzmetnica je prava za nas. Odločitev pri izbiri vam bodo olajšali naslednji napotki.

  • Da bodo dimenzije vaše vzmetnice čim bolj natančne, priporočamo, da pred nakupom nove vzmetnice izmerite posteljni okvir. Prav tako je dobro izmeriti prostor, kjer stoji postelja, saj mora biti okoli nje dovolj prostora za neoviran dostop.
  • Povprečna vzmetnica za dva (dimenzije 120x200) dopušča obema le dobrih 60 centimetrov prostora. Pomislite, otroška vzmetnica za dojenčke in malčke je ravno takšne širine. Optimalno bi bilo, da ima vsak vsaj 90 centimetrov prostora. Če vam prostor v spalnici dopušča, naj bo vaše ležišče široko vsaj 180 centimetrov. Ker se v spanju navadno večkrat obrnemo, poskrbite, da bo vaš jogi dovolj širok.
  • Poleg širine je tudi pomembno, da je vzmetnica dovolj dolga. Vzmetnica mora biti vsaj 20 centimetrov daljša od vaše telesne višine. Poleg zadostne mere udobja je namreč treba upoštevati tudi prostor za vzglavnik.
  • Bodite pozorni na standarde, ki jamčijo kvaliteto, higieno in zaščito.
  • Upoštevajte ceno vzmetnice, a ta naj ne bo edino merilo pri izbiri vaše posteljne vzmetnice! Že za manj denarja si lahko privoščite tudi ležišča vrhunske kakovosti – tudi pri nas.

 

Vzmetnica


Otroška vzmetnica Slovenska postelja – kakovost in ugodna cena

Otroška vzmetnica je narejena iz naravnih materialov, kot je na primer lateks. Takšno ležišče zato nudi vrhunsko udobje spanja. Vsi vemo, kako pomemben je za dojenčka zdrav in krepak spanec, saj vpliva na njegov nadaljnji razvoj. Običajno so dimenzije otroških vzmetnic 120x60 centimetrov. Takšna dimenzija je primerna za prva štiri leta otrokovega življenja. Ko se otrok preseli v svojo posteljo, mu zadošča vzmetnica dimenzij 90x200 centimetrov. Kasneje pa se lahko odločite za nakup širše vzmetnice. Če prostor v sobi dopušča, lahko izberete dimenzije vzmetnic, kot sta 120x200 ali 140x200 centimetrov.


Otroška vzmetnica za najmlajše je v našem prodajnem programu zastopana v štirih modelih:  Matic, Barbara, lateks jogiji in otroško ležišče HR. Vsi modeli so po naročilu dobavljivi v različnih oblikah in dimenzijah.


Vljudno vabljeni na našo spletno stran, kjer vas pričakujejo kakovostni in cenovno ugodni programi vzmetnic.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Postelja d.o.o.
Naslov
Zapuže 10 b
4275 Begunje na Gorenjskem
Delovni čas
pon - pet: 9 - 18h / sobota 9 - 12h
Spletna stran
E-pošta
080 14 99
04 532 57 74
Seznam fraz
otroška vzmetnica, vzmetnica 120x200, vzmetnica 120x60, vzmetnica 140x200, dimenzije vzmetnic
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA