Lasersko rezanje pločevine - Sodoben in sposoben laserski rezalnik

Kadar potrebujete natančno lasersko rezanje pločevine, rezanje aluminija,... smo v podjetju Skitti pravi naslov za vas. Naš sodobni laserski rezalnik kovin, ki omogoča CNC razrez omogoča rezanje pločevine in rezanje plošč iz različnih vrst kovin ter različnih debelin. Imamo veliko izkušenj na področju laserskega razreza pločevine drugih kovin, strokovno usposobljene delavce in vrhunsko opremo za rezanje pločevine, zato bomo vaše naročilo opravili hitro, natančno in v okviru dogovorjenega roka. Vas zanima laserski razrez pločevine? Za kakršna koli dodatna vprašanja nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali.

Lasersko rezanje pločevine in ostalih kovinLasersko rezanje pločevin in prednosti CNC razreza

Lasersko rezanje pločevine vam opravimo na podlagi vaše skice ali dxf. risbe. Tako vam opravimo CNC razrez železa od 0,5 do 20mm, razrez nerjavečega jekla od 0,5 do 12mm in razrez aluminija od 0,5mm do 5mm. Glavna prednost laserskega rezanja pločevine je izredno natančen in hiter rez kovine. Poleg tega pa po CNC rezanju ni potrebna dodatna obdelava kosa oziroma izdelka. Lasersko rezanje omogoča da po razrezu pločevine ni dodatnega dela in čiščenja izdelkov, z izbiro ustreznega postopka pa se velikokrat zmanjša tudi število sestavnih delov. Kar pa je najpomembneje, CNC rezanje omogoča hitro, enostavno in cenovno ugodno rešitev za vaš naročeni izdelek.

CNC razrez za hitro in učinkovito obdelavo pločevine

CNC rezanje pločevine in kovin omogoča, da vam v zelo kratkem času lahko izdelamo različne izdelke zahtevnih oblik in poljubnih dimenzij. Končni izdelek je zelo natančen. Laserski razrez kovin je primeren za izdelavo velikih serij.

Ugodna cena za lasersko rezanje kovin

Laser za laserski razrez kovin je najsodobnejša tehnološka rešitev za rezanje in obdelavo pločevine. Omogoča nam izredno hitro in natančno izdelavo izdelkov. Lasersko rezanje kovin omogoča izredno hitro in natančno izdelavo izdelkov z izjemno ponovljivostjo. Zaradi hitrosti opravljanja postopka rezanja in oblikovanja se čas proizvodnje lahko skrajša na minimum in tako se znižajo tudi stroški proizvodnje.
Z dobrimi konstrukcijskimi rešitvami, ki jih omogoča tehnologija laserskega razreza kovin, s zelo uspešno izboljšamo kakovost in nosilnost elementov.
Laserski razrez kovin vam opravimo v okviru dogovorjenih rokov, poleg tega pa nudimo tudi storitev dostave v kolikor želite vam vaše izdelke dostavimo na želen naslov.

Iščete dober laserski razrez inox pločevine? Skitti d.o.o. je pravi naslov za vas! Nudimo tudi stroje za krivljenje pločevine!