Mig varjenje je ključno za dolgo življenjsko dobo izdelka


Mig varjenje izvajamo z golo varilno žico, ki jo obliva plin, zato je mig varjenje postopek varjenja pločevine, ki preprečuje, da bi prišlo do oksidacije zvara, saj ga plin kvalitetno in celovito zaščiti med samim procesom denimo varjenja aluminija. V našem podjetju vam poleg mig varjenja nudimo še laserski razrez pločevine, peskanje, krivljenje in seveda vse druge najmodernejše postopke varjenja aluminija in drugih kovin.

KRIVLJENJE PLOČEVINE


Mig varjenje je vrhunski postopek obdelave pločevine mig varjenje


Mig varjenje je kakovostnejše kot mag izvedba; poleg tega pri tovrstnem varjenju pločevine ni potrebno odstranjevati žlindre. Varilni aparat pri mig varjenju uporablja inertni plin argon; zvari so čisti in gladki, možno je varjenje pločevine velikih debelin - do 6 mm. Tako lahko s tovrstnim varjenjem pločevine izdelujemo ograje, stopnice in druge velike konstrukcije. V kombinaciji z laserskim razrezom pločevine je tovrstno varjenje aluminija in drugih obdelovancev popoln in moderen s postopek, s katerim lahko dosegamo kar najvišje kvalitete izdelave.


točkovno varjenjeVarjenje aluminija z nami je zgodba o uspehu


V našem podjetju poskrbimo, da varjenje aluminija in drugih pločevin poteka v skladu z najmodernejšimi standardi, ki jih narekujeta stroka in trg. Zavedamo se, da je samo vrhunska kvaliteta pravi recept za uspeh našega podjetja in seveda tudi podjetij naših strank. Zato je varjenje pločevine pri nas proces, s pomočjo katerega boste prišli do najbolj vrhunskih proizvodov, kot je le mogoče. Vabimo, da se oglasite pri nas v Izlakah, kjer vam bomo predstavili tudi nekatere nove možnosti proizvodnje, ki v skladu s staro tehnologijo niti niso bile možne.