MIG varjenje

Način varjenja MIG poteka z odkritim blokom kjer le-ta gori med taljivo kovinsko elektrodo in varjencem. Izvaja se v nevtralnem žlahtnem plinu argon ali helij. Varimo s pomočjo gole elektrode ali strženske žice, ki je navita na kolut. Med postopkom nastaja visoka temperatura kar omogoča varjenje tudi debelejšim materialov in kvalitetne kotne zvare.

M - metal

I - inert

G - gasse

MIG varjenje v Skitti

MIG varjenje izvajamo z golo varilno žico, ki jo obliva plin, zato je MIG varjenje postopek varjenja pločevine, ki preprečuje, da bi prišlo do oksidacije zvara, saj ga plin kvalitetno in celovito zaščiti med samim procesom denimo varjenja aluminija.

Vrhunski postopek obdelave pločevine

MIG varjenje je kakovostnejše kot MAG izvedba; poleg tega pri tovrstnem varjenju pločevine ni potrebno odstranjevati žlindre. Varilni aparat pri MIG varjenju uporablja inertni plin argon; zvari so čisti in gladki, možno je varjenje pločevine velikih debelin - do 6 mm. Tako lahko s tovrstnim varjenjem pločevine izdelujemo ograje, stopnice in druge velike konstrukcije. V kombinaciji z laserskim razrezom pločevine je tovrstno varjenje aluminija in drugih obdelovancev popoln in moderen s postopek, s katerim lahko dosegamo kar najvišje kvalitete izdelave.

Varjenje v podjetju Skitti

V našem podjetju poskrbimo, da varjenje aluminija in drugih pločevin poteka v skladu z najmodernejšimi standardi, ki jih narekujeta stroka in trg. Zavedamo se, da je samo vrhunska kvaliteta pravi recept za uspeh našega podjetja in seveda tudi podjetij naših strank. Zato je varjenje pri nas proces, s pomočjo katerega boste prišli do najbolj vrhunskih proizvodov, kot je le mogoče.

Obdelava kovin varjenje

Vabimo, da se oglasite pri nas v Izlakah, kjer vam bomo predstavili tudi nekatere nove možnosti proizvodnje, ki v skladu s staro tehnologijo niti niso bile možne.

Nudimo vam tudi druge storitve:

  • laserski razrez,
  • krivljenje pločevin,
  • meritve najrazličnejših izdelkov,
  • struženje in rezkanje
  • površinsko obdelavo kovin,
  • stiskanje pločevine,
  • varjenje.


Skitti