Peskanje - cena, SkittiPeskanje - cena je odvisna od zahtevnosti obdelave

Glede na poškodovanost površine in zahtevane kakovosti priprave obdelovanca se odločimo za način peskanja. Cena peskanja je odvisna od intenzivnosti. Peskanje delimo v štiri skupine od hitrega površinskega peskanja (Sa1) do Sa3, ki predstavlja zahtevno peskanje (cena je glede na zahtevnost višja). Poleg postopka peskanja preverite tudi robotsko varjenje.

V naši ponudbi tudi laserski razrez pločevin.

Priprava površin za nadaljnjo obravnavo

Peskanje kovin je postopek, v katerem očistimo kovinske površine in jih pripravimo za nadaljnjo uporabo. Gre za čiščenje površin s peskom, lahko tudi suhim ledom ali drugimi mediji. Abrazivno sredstvo pod visokim pritiskom zraka in z veliko hitrostjo nanašamo na obdelovanec, zato je peskanje postopek, v katerem popolnoma odstranimo najbolj trdovratno umazanijo in nečistoče. Cena za tovrstno pripravo materiala na nanos pokrivnih materialov je v našem podjetju konkurenčna in dostopna. Obdelovanec je po peskanju pripravljen za nanos barv, zaščitnih sredstev, galvanizacijo ipd. Postopek pa ni namenjen le za peskanje kovin, saj se ga uporablja tudi za matiranje stekla, umetno staranje lesa. Peskamo še plastiko, beton, kamen, transportna sredstva ... Ločimo več tehnik peskanja, saj niso vse primerne za obdelavo vseh materialov. Poleg peskanja kovin preverite tudi CNC razrez.


Peskanje kovin SkittiPeskanje kovin in druge storitve

Če želite površino idealno pripraviti pred nanosom pokrivnih materialov, odstraniti stare premaze, sledi korozije, rje, je edini pravi postopek peskanje. Ceno peskanja kovin - kovinskih delov ali drugih obdelovancev vam sporočimo individualno, glede na zahtevnost naročila. Peskanje se uporablja v številnih vejah industrije, na primer gradbeni in kovinski, ugodna cena, ki jo imamo, pa je prepričala že mnoge naše stranke. Peskanje kovinskih delov in ostale postopke obdelovanja kovin (laserski razrez, krivljenje, varjenje) izvajamo s pomočjo najsodobnejših strojev, med njimi je tudi komora za peskanje. Cena pa ni edina, ki bo vplivala na vaši odločitev. Več desetletna tradicija, profesionalnost, visoko kakovostna izvedba obdelave kovin in hiter reakcijski čas so vse prednosti našega podjetja. Pred naročilom storitve, se je najbolje posvetovati z našimi svetovalci glede pogojev peskanja. Hkrati pa za celostno obravnavo, lahko na koncu poskrbimo tudi za lastno dostavo.

Pri nas nudimo postopek stiskanja pločevine.

LASERSKI RAZREZ - SKITTI S.P.