Stiskanje- hitro in kvalitetno opravljen postopek

Stiskanje - postopek preoblikovanja pločevine med pestičem in matrico (zgornji in spodnji del orodja z obliko), pri čemer se debelina pločevine ne spreminja. Stiskanje pločevine se uporablja za serijsko proizvodnjo. V podjetju Skitti vam poleg storitve stiskanja s pomočjo hidravlične stiskalnice, nudimo tudi laserski razrez, krivljenje, robotsko varjenje, CNC struženje in rezkanje, kovinostrugarstvo, varjenje mig-mag, štancanje in peskanje. Potrebujete kvalitetno storitev stiskanja? Potem smo pravi naslov za vas, saj vam nudimo storitev stiskanja tako s hidravlične ekscentrično stiskalnico od 5 do 250 ton.

Stiskanje pločevine s hidravličnimi stiskalnicamiKako poteka stiskanje pločevine

Stiskanje je proces preoblikovanja pločevine. Stiskanje pločevine je sestavljen iz dveh ključnih korakov. V prvem koraku se pločevina s pomočjo hidravlične stiskalnice preoblikuje med zgornjim delovnim delom in spodnjim fiksnim delom. V našem podjetju vam tako nudimo kakovostne storitve, ki jih bomo uresničili v dogovorjenih rokih. Ker nam je najpomembnejše zadovoljstvo stranke, bomo poslušali vaše predloge in vam zagotovili vrhunsko storitev. Hidravlične stiskalnice omogočajo stiskanje sile od 1000 do 10000 kN.

Ekscentrične in hidravlične stiskalnice

Stiskalnice za ročno ali avtomatsko delovanje je mogoče popolnoma avtomatizirati s prigraditvijo odvijalne, ravnalne in podajalne naprave ter z upravljalnimi in varnostnimi sistemi. Da popolnoma zadovoljimo strankine potrebe uporabljamo tako hidravlične stiskalnice in ekscentrično stiskalnico , ki omogočajo opravljanje najrazličnejših postopkov stiskanja.
V našem podjetju vam poleg stiskanja pločevine nudimo kakovostno storitev kot je laserski razrez, krivljenje, robotsko varjenje, CNC struženje in rezkanje, kovinostrugarstvo, varjenje mig-mag, štancanje in peskanje.


Podjetje Skitti ima bogato 40 letno tradicijo in v vsem tem času smo se osredotočili na kakovosten izdelek. Pomembne so nam in želje naših kupcev, prav tako se prilagajmo unikatnim naročilom, saj imamo znanje in strojni park za večino ključavničarskih postopkov. Naša dodatna prednost je kratek dobavni čas, poleg tega pa poskrbimo za produkt od začetka do konca in omogočamo tudi lastna dostava blaga naročnikom, saj sta to naši dodatni prednosti v servisiranju naših kupcev.
Potrebujete kvalitetno storitev stiskanja? Potem smo na podjetju Skitti pravi naslov za vas, saj vam nudimo hitro in kvalitetno izvedbo storitve, poleg tega pa smo s svojimi cenami prijazni vašemu žepu. Če potrebujete dodatne informacije o postopku stiskanja ali ostalih storitvah, ki jih nudimo nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili na morebitna vprašanja.