Laserski razrez kovin

V skupek celovitih rešitev podjetja Skitti spada tudi strojna obdelava aluminija in drugih kovin, kamor spada tudi laserski razrez.

S sodobnim laserskim razrezom lahko obdelamo različen spekter materiala, najbolj je priljubljen laserski razrez kovin. Lasersko rezanje aluminija in drugih kovin ima zelo natančen rez, kar je glavna prednost in omogoča nepoškodovanost odrezanih delov.

Laserski razred kovin

Če se odločite za lasersko rezanje pločevine, rezanje kovin (na primer rezanje aluminija) boste zaradi hitrosti postopka veliko prihranili. Pošljite nam skice ali dxf. risbe in na njihovi podlagi vam bomo izvedli kakovostni laserski razrez kovine. Poleg razreza aluminija ponujamo tudi lasersko rezanje pločevine in laserski razrez ostalih kovin. Zelo hitro izdelamo izdelke različnih oblik in iz različnih materialov, lahko je to inox nerjaveče jeklo, aluminijali poljubna druga kovina.

Razrez rezličnih materialov

Tehnologija omogoča natančen laserski razrez aluminija od 0,5mm do 5mm, železa od 0,5 do 20mm in nerjavečega jekla od 0,5 do 12mm. Lasersko rezanje kovin znatno zmanjša proizvodne stroške, saj zmanjšamo obseg odpadnega materiala in nepotrebno vmesno skladiščenje med posameznimi fazami. Poleg tega pa pri laserskem razrezu ni dodatnega dela in čiščenja izdelkov, z izbiro ustreznega postopka pa se velikokrat zmanjša tudi število sestavnih delov. Kar pa je najpomembneje, tehnologija omogoča hitro, enostavno in cenovno ugodno rešitev za vaš naročeni izdelek.

Lasersko rezanje aluminija in rezanje drugih kovin nudimo po ugodnih cenah, cena je seveda odvisna od količine, konture, števila lukenj in drugih dejavnikov. Zapletena kontura ima velik 'obseg', zato je posledično čas rezanja kovin z laserjem daljši, cena pa višja. Razrez aluminija traja več časa kot laserski razrez pločevine, zato je cena za rezanje aluminij lahko nekoliko višja. 

Naši izdelki

Laserski izrez dekorativnih izdelkov

Laserski razrez aluminija

Laserski razrez kovin

Laserski razrez inoxa

Mislimo tudi na okolje

Pomembno nam je, da je stranka zadovoljna z našo storitvijo, zato poslušamo vaše želje in laserski razrez pločevine in razrez drugih kovin opravimo hitro in kakovostno. Zelo nam je pomembno kako opravimo lasersko rezanje jekla in drugih kovin hkrati pa poskrbimo, da je laserski razrez pločevine prijazen za okolje. Avtomatiziran proces za laserski razrez aluminija in pločevine zmanjšuje količino odpadnega materiala kovin in ne povzroča dodatnega hrupa, kar ugodno zmanjšuje tudi negativne vplive na okolje.

Celotna ponudba našega podjetja

  • Laserski razrez
  • Krivljenje pločevine
  • Varjenje
  • Stiskanje pločevine
  • Površinska obdelava
  • Struženje in rezkanje
  • Merjenje


Skitti