Varjenje aluminija -ali ga lahko varimo z mig mag varilnim aparatom?


Varjenje aluminijaVarjenje aluminija je proces, pri katerem združimo dva kovinska dela. Gre za zahteven postopek, ki zahteva ogromno spretnosti in znanja, pogoj pa je tudi kakovostna oprema za varjenje. Aluminij lahko varimo tudi z mig mag varilnim aparatom, pri čemer gre za postopek varjenja z golo varilno žico v zaščitni atmosferi plina. Varjenje aluminija po MIG postopku s pomočjo varilnega aparata mig mag nam omogoča čiste in gladke zvare, kar pomeni, da je kakovost varjenja višja kot pri varjenju z MAG postopkom. Velika prednost MIG postopka pa je tudi v tem, da lahko varimo debelejše aluminijaste izdelke, kot so ograje in stopnice.


Mig mag varilni aparat in njegov namen


Mig mag varilni aparat nam omogoča varjenje po mig in mag postopku, ki sta najpogosteje uporabljena postopka pri varjenju. Njegova uporaba je pogosta predvsem zaradi ekonomičnosti in produktivnosti, saj lahko z njim varimo tako tanke, kot tudi debelejše materiale. Mig mag varilni aparat nam omogoča tudi varjenje aluminija, za katerega uporabljamo izmenični ali enosmerni varilni tok. Če se zanimate za varjenje, peskanje in barvanje v Ljubljani, obiščite podjetje Skitti.

NUDIMO TUDI LASERSKI RAZREZ


mig mag varilni aparatVarjenje aluminija prepustimo strokovnjakom


Mig varjenje aluminija zahteva ogromno strokovnega znanja in ročnih spretnosti, predvsem pa kakovostno opremo, zato ga je bolje prepustiti strokovnjakom. Obiščete lahko podjetje Skitti v Ljubljani, v katerem delujemo že vse od leta 1965. Ukvarjamo se z varjenjem aluminija ter s peskanjem in barvanjem, pri čemer z veseljem upoštevamo želje in potrebe naših strank. Vljudno vabljeni!