Krivilni stroj za pločevino - za hitro in natančno izvedbo

Krivilni stroj za pločevino je numerično krmiljen (CNC), njegova uporaba pa omogoča izdelavo celega kosa naenkrat, ne da bi med izvajanjem postopka odlagali obdelovanec. Pločevina je tanka valjana kovina, ki je zaradi svoje upogljivosti izjemno primerna za oblikovanje. Pri obdelavi so v uporabi različni materiali, saj je lahko pločevina iz nerjavečega jekla, aluminija in bakra, pa tudi iz brona, niklja in titana. Krivilni stroj je dokaj preprosto orodje oziroma oprema, ki se neverjetno pogosto uporablja v različnih proizvodnjah. Brez uporabe primernega krivilnega stroja je proizvodnja kakovostnih izdelkov skorajda nemogoča, saj je bilo to orodje razvito z namenom, da bi nam olajšalo ročno delo in povečalo produktivnost proizvodnje. Res pa je, da za krivljenje pločevine ne potrebujemo le vrhunskega in sodobnega krivilnega stroja, temveč je zahtevana tudi roka natančno izučenega osebja z izkušnjami in posluhom za stranke. Če želimo stranki zagotoviti kvalitetne izdelke in tako doseči njeno zadovoljstvo, potem brez zgoraj naštetega preprosto ne gre.

Stroj za krivljenje pločevine cena

Moderni krivilni stroji Prima Power

Krivilni stroji z najnovejšo tehnologijo delujejo na povsem preprost način. Pločevino je potrebno vpeti v krivilni stroj in jo postopoma kriviti od enega konca k drugemu. Najprej ukrivimo začetek materiala pod določenim kotom, zatem pa še naslednji del, ki se lahko obdeluje v enako ali drugačno smer. Če pri tem uporabljamo primerno orodje, lahko že vnaprej določimo kot in krivljenje, kar olajša in pospeši obdelavo, obenem pa nam omogoča hitrejšo pripravo za izdelavo naslednjega izdelka. Vse vrste krivljenja je mogoče izjemno natančno izvesti z uporabo vrhunskih modernih krivilnih strojev Gasparini, najnovejša pridobitev v podjetju Skitti pa so krivilni stroji za pločevino Prima Power, ki omogočajo izjemno kakovostno in natančno izvedbo, poleg tega pa je dokaj ugodna še cena končnega izdelka. Pri nas od naročila do končnega produkta mine le malo časa, na kar smo v podjetju še posebej ponosni. S pomočjo vrhunskih krivilnih strojev proizvajamo kvalitetne izdelke, s katerimi skrbimo za zadovoljstvo strank. V kolikor imate tudi sami kakšno željo, nas kontaktirajte in skupaj bomo našli primerno rešitev za vaš primer.

Pogoj za dobro opravljeno delo

Radi rečemo, da je uporaba vrhunskega krivilnega stroja pogoj za dobro opravljeno delo, kar seveda povsem drži. Še tako bogate izkušnje na tem področju nam ne morejo dati želenih rezultatov, če nimamo za to primerne opreme. Vrhunski CNC krivilni stroji za pločevino nam nudijo vrhunsko storitev in kakovostne končne izdelke, kar je ključnega pomena pri doseganju zadovoljstva strank. Krivimo lahko tudi aluminijaste cevi, jeklene cevi ter cevi iz nerjavečega jekla, uporabljena tehnologija pa nam zagotavlja, da bo krivljenje cevi ali drugega materiala potekalo natančno, hitro in kvalitetno. Na našo pomoč se zanesite še pri laserskem razrezu pločevine, naprednem tehnološkem postopku, ki poteka s pomočjo kakovostne opreme za razrez, ki prav tako omogoča visoko kakovost izdelkov, hkrati pa precej poenostavi nadaljnji proizvodni postopek. Natančna, hitra, ekonomična izvedba in stranki dostopna cena.

Krivljenje pločevine ugodno

Zakaj zaupati prav nam?

Smo družinsko podjetje, v katerem iz roda v rod prenašamo znanja in izkušnje, zrelost odločitev, popolno predanost, odgovornost do kupcev, zaposlenih in domačega okolja. Pri nas je stranka deležna sodoben tehnologije, kratkih rokov, unikatne in serijske proizvodnje, konkurenčnih cen ter strokovnosti in odgovornosti. Krivilni stroji, ki jih uporabljamo pri svojem delu so moderni in zelo natančni, prav takšni pa so tudi naši izdelki. Zaupa nam vse več naročnikov in kupcev, zaradi višanja števila zaposlenih pa smo opravili tudi prostorsko širitev. V kolikor si želite strokovne obravnave in kakovostnih končnih produktov, smo v podjetju Skitti pravi naslov za vas.

OGLEJTE SI STROJE ZA KRIVLJENJE PLOČEVINE