Varjenje aluminija - kaj je varjenje?

Varjenje aluminijaVarjenje aluminija poteka na podlagi uporabe enosmernega varilnega toka ali izmeničnega varilnega toka. Preden se lotimo varjenja, moramo izbrano področje natančno očistiti, prav tako pa lahko v primeru potrebe po hitrejšem varjenju aluminija aluminij tudi segrejemo na 175-200°C. V osnovi gre pri varjenju za proces, pri katerem dva kovinska dela združujemo oziroma stapljamo v celoto. Za to je potrebna odlična podprtost z znanjem in uporaba pridobljenih izkušenj. V podjetju Skitti z veseljem poskrbimo za varjenje inoxa, aluminija in železa po MIG/MAG postopku, nudimo pa vam tudi možnost točkovnega varjenja. Varjenje MIG/MAG izvajamo s pomočjo stroja - varilnega aparata, ki mu glede na postopek (MIG ali MAG varjenje) dovajamo primerni plin. Če tudi vi iščete nekoga, ki izvaja varjenje MIG in vam pri tem nudi tudi ugodno ceno opravljene storitve, potem smo v podjetju Skitti pravi naslov za vas.

Varjenje s kakovostno opremo

Če se želimo lotiti varjenja in pri tem doseči tudi kakovostne rezultate, potem moramo za izvedbo postopka nujno uporabiti kakovostno opremo. Pri delu se zaščitimo z zaščitno masko s temnim steklom, nikakor pa ne smemo pozabiti tudi na uporabo rokavic, primerne obleke in obutve. Pred pričetkom varjenja aluminija moramo biti seznanjeni tudi z varnostjo pri delu, saj se bomo tako zavarovali pred nastankom morebitnih poškodb med delom. Varjenje aluminija MIG prepustite strokovnjakom v podjetju Skitti, ki bodo svoje delo opravili strokovno in zanesljivo.

Varjenje aluminija - kateri postopek izbrati?

Varjenje aluminija po postopku MIG nam v primerjavi s postopkom MAG omogoča čiste in gladke zvare, kar pomeni, da je kakovost izdelkov višja, varimo pa lahko tudi debelejše materiale. MIG varjenje aluminija vam nudimo v podjetju Skitti, v katerem nas odlikujejo večletne izkušnje z varjenjem in drugimi storitvami, ki vam jih nudimo po ugodni ceni. Vabljeni k ogledu ponudbe.

Aluminij

VEČ O POSTOPKIH VARJENJA ALUMINIJA