Krivljenje pločevine z vrhunsko tehnologijo

Pri podjetju Skitti vam izdelamo kvaliteten razrez in krivljenje pločevine. Naše podjetje odlikuje kakovostna izdelava in profesionalnost, ki jo nudijo izkušeni delavci in sodobni stroji za krivljenje pločevine. Nudimo vam vrhunsko CNC krivljenje pločevine s katerim bomo natančno in hitro opravili zastavljeno delo.
Zakaj izbrati nas? Zaradi širokega izbora vrhunskih strojev za krivljenje pločevine s pomočjo katerih lahko ukrivimo pločevino najrazličnejših oblik in materialov. Poleg tega vam ponujamo hitro in kakovostno izvedbo, za CNC krivljenje pločevine uporabljamo vrhunske stroje Hidravlična Gasparini in najnovejšo tehnologijo krivilnega stroja za pločevino PrimaPower.

Stroji za krivljenje pločevineCNC krivljenje pločevine

Pri podjetju Skitti vam nudimo hitro in kakovostno izvedbo krivljenja pločevine. Pri nas s pomočjo najsodobnejših strojev za krivljenje pločevine uporabljamo CNC tehniko. CNC krivljenje pločevine poteka v več skrbno načrtovanih korakih; najprej se pločevino pripravi na postopek in jih postavimo v ustrezne stroje, ki omogočajo izdelavo najrazličnejše ukrivljene pločevine.
Pri postopku krivljenja pločevine so naši strokovno usposobljeni delavci pozorni na vse detajle, zato lahko strankam vedno ponudimo produkt na visokem nivoju v skladu z njihovimi željami. Omogočamo vam krivljenje najrazličnejših materialov, pri nas na primer najdete tudi vrhunsko krivljenje aluminija

LASERSKI RAZREZ KOVINE IZ RAZLIČNIH MATERIALOV

Vrhunski stroji za krivljenje pločevine

Zaradi širokega izbora najsodobnejših strojev za krivljenje pločevine in cevi, lahko ukrivimo pločevino različnih oblik in materialov. CNC krivljenje pločevin se uporablja za dolge in tanke pločevine in običajno se pred začetkom izvede še postopek CNC rezanja in izsekovanja. Pri samem postopku uporabljamo vrhunske stroje Hidravlična Gasparini in najnovejšo tehnologijo krivilnega stroja za pločevino PrimaPower. Pri nas vam tako lahko obdelamo najrazličnejše materiale, na primer lahko vam opravimo vrhunsko krivljenje aluminija. Na prvem mestu so nam zadovoljne stranke, zato bomo poslušali vaše želje.

Ugodne cene krivljenja pločevine

Tako kot pri vseh storitvah nam je tudi pri postopku krivljenja pločevine na prvem mestu stranka. Zato vam skušamo zagotoviti najboljše razmerje med kakovostjo in ugodno ceno ter poslušamo vaše predloge in želje.
Če imate dodatna vprašanja o vašem projektu in postopku krivljenja pločevine, nas obiščite ali pokličite na našo telefonsko številko in skupaj bomo našli rešitev. Zagotavljamo zanesljivost in spoštovanje dogovorjenih terminov. Nudimo tudi stroje za krivljenje pločevine!