Krivljenje pločevine z vrhunsko tehnologijo

Pri podjetju Skitti se ukvarjamo z obdelavo in razrezom različnih vrst kovin.  Naše podjetje odlikuje kakovostna izdelava in profesionalnost, ki jo nudijo izkušeni delavci in sodobni stroji za krivljenje pločevine.

Krivljenje pločevine Skitti

Med našimi storitvami najedete vrhunsko CNC krivljenje pločevine s katerim bomo natančno in hitro opravili zastavljeno delo.
Zakaj izbrati nas? Zaradi širokega izbora vrhunskih strojev za krivljenje pločevine s pomočjo katerih lahko ukrivimo pločevino najrazličnejših oblik in materialov. Poleg tega vam ponujamo hitro in kakovostno izvedbo, za CNC krivljenje pločevine uporabljamo vrhunske stroje Hidravlična Gasparini in najnovejšo tehnologijo krivilnega stroja za pločevino PrimaPower.

CNC krivljenje pločevine

Pri podjetju Skitti vam nudimo hitro in kakovostno izvedbo krivljenja pločevine. Pri nas s pomočjo najsodobnejših numerično krmiljenih strojev za krivljenje pločevine uporabljamo CNC tehniko. CNC krivljenje pločevine poteka v več skrbno načrtovanih korakih; najprej se pločevino pripravi na postopek in jih postavimo v ustrezne stroje, ki omogočajo izdelavo najrazličnejše ukrivljene pločevine.
Pri postopku krivljenja pločevine so naši strokovno usposobljeni delavci pozorni na vse detajle, zato lahko strankam vedno ponudimo produkt na visokem nivoju v skladu z njihovimi željami. Omogočamo vam krivljenje najrazličnejših materialov do dolžine 3655mm.

Stroji za krivljenje pločevine

Vrhunski stroji za krivljenje pločevine

Zaradi širokega izbora najsodobnejših strojev za krivljenje pločevine in cevi, lahko ukrivimo pločevino različnih oblik in materialov. CNC krivljenje pločevine se uporablja za dolge in tanke pločevine in običajno se pred začetkom izvede še postopek CNC rezanja in izsekovanja. Pri samem postopku uporabljamo vrhunske stroje Hidravlična Gasparini in najnovejšo tehnologijo krivilnega stroja za pločevino PrimaPower. Pri nas vam tako lahko obdelamo najrazličnejše materiale, na primer lahko vam opravimo vrhunsko krivljenje aluminija.

Ostale storitve podjetja Skitti

Skitti krivljenje pločevineV našem podjetju nudimo tudi:

  • Laserski razrez
  • Varjenje
  • Stiskanje pločevine
  • Površinska obdelava kovin
  • Struženje in rezkanje
  • Različne meritve