Varjenje je spajanje dveh ali več delov materiala

Varjenje je postopek, ki je nujen v različnih delavnicah, kjer se ukvarjajo s predelavo in oblikovanjem različnih vrst kovin. Gre za proces, pri katerem spajamo dva ali več delov materiala v nekakšno celoto z uporabo toplote ali pritiska, odvisno za kakšen način se odločite, lahko pa uporabite tudi kombinacijo obeh. Poznamo več različnih vrst varjenje aluminija in ostalih vrst kovin, med katerimi so najbolj priljubljeni točkovno varjenje, tig, mag ali mig varjenje ter ročno varjenje. V našem podjetju, kjer posedujemo kakovostne stroje za različne vrste varjenja in struženja vam zagotavljamo izjemno hitro in kakovostno storitev, obenem pa se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato nudimo tudi ugodno ceno, ki navdušuje vse naše kupce.

SE ZANIMATE ZA VARJENJE ALI STRUŽENJE?

Varjenje – različni načini, odvisno od želja in potreb

Poznamo več različnih načinov varjenja, od vas in vaših potreb pa je odvisno, katerega boste izbrali. Robotsko varjenje optimizra porabo materiala in časa, kar zagotavlja višjo kakovost, predvsem pa omogoča nična odstopanja in možnost neskončnih ponovitev, zato je primerno tudi za večje količine za razliko od ročnega varjenja aluminija, ki se uporablja pri manjših serijah in posebnih unikatnih izdelkih. Tig, mag in mig postopki so različne tehnike varjenja, ki so predvsem odvisne od materiala, ki ga boste varili, njegove debeline in od tega, kakšna mora biti kakovost zvara. Prednost mig in mag varjenja je predvsem v tem, da podajalna naprava skrbi za dodajanje materiala, razlikujeta pa se zgolj v tem, da za uporabo potrebujeta drug zaščitni plin. Tig varjenje je precej bolj počasna tehnika od omenjenih dveh a zagotavlja izjemno natančnost, kar pomeni, da je izredno priljubljena tam, kjer potrebujete izjemno kakovostne in točne zvare. Ne glede na to, katero tehniko potrebujete, nas kontaktirajte saj imamo z varjenjem in struženjem ogromno izkušenj in vam bomo znali svetovati in kvalitetno opraviti storitev.

točkovno varjenje

Varjenje aluminija po ugodni ceni

Varjenje aluminija je izjemno zapleten postopek in v kolikor nimate potrebnih izkušenj pri delu z varilnimi aparati je najboljše, da delo prepustite nam, ki imamo tradicijo in zagotavljam izjemno ugodne cene vseh tehnik varjenja od točkovnega do robotskega in ročnega. Pri varilnih tehnika je poleg kakovosti zvarka izjemno pomembna tudi sama varnost vseh, ki opravljajo delo, zato je nujno, da imate na sebi kakovostna zaščitna oblačila in očala. Naše družinsko podjetje je v rokah že tretje generacijo, zato se zavedamo pomena odgovornosti do strank in zagotavljanje kakovostnih storitev kot je varjenje alumnija, obenem pa upoštevamo želje in potrebe strank, zato mora biti delo opravljeno hitro in natančno, za kar skrbijo naši kakovostni stroji za varjenje aluminija. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali z nasveti ter vam odgovorili na vaša vprašanja.

struženje in varjenje aluminija