CNC struženje zagotavlja kakovostno obdelavo različnih materialov

CNC struženje je izjemno razširjen proces, ki ga najdemo v različnih vrstah delavnic, v osnovi pa gre za obdelovanje različnih vrst materialov, ki so največkrat valjaste oblike, lahko pa stružimo tudi ravne površine. CNC struženje zagotavlja kakovostne in natančne rezultate, saj za razliko od navadnega struženja CNC obdelava kovin omogoča računalniško vodeno obdelavo, ki je veliko bolj natančna in hitrejša, obenem pa lahko naredimo večje serije popolnoma enake obdelave ali izdelkov. V podjetju Skitti imamo dolgoletno tradicijo obdelave kovin, poleg CNC struženja pa nudimo še CNC rezkanje, CNC krivljenje pločevine, CNC razrez in ostale storitve, nad katerimi boste navdušeni. Obdelujemo različne materiale od kovin, pločevine do jekla ter zagotavljamo kakovostne rezultate, obenem pa se vsaki stranki posvetimo indvidualno, upoštevamo želje in predloge, mi pa delo opravimo hitro in natančno. Za več informacij obiščite našo spletno stran.

struženje kovin

CNC struženje na numerično krmiljenih strojih

CNC struženje je eden od najbolj priljubljenih postopkov v številnih delavnicah in podjetjih, kjer se ukvarjajo z obdelovanjem kovin, saj gre za širok spekter uporabe, stružimo lahko različne materiale in različne oblike, med katerimi največkrat obdelujemo valjaste oblike, redko pa ravne površine in neokrogle oblike. Tako kot na vseh področjih je tudi pri obdelavi kovin prišlo do velikega tehnološkega napredka in časi, ko se je stružilo zgolj en izdelek so mimo. Za CNC struženje uporabljamo kakovostne numerično krmiljene stroje, ki zagotavljaja možnost večih ponovitev ter omogočajo hitrejše in bolj natančno delo. Ne glede na to, da gre za računalniško vodene stroje, je še vedno izjemno pomembno, da delo opravlja strokovnjak, ki pozna stroje, saj boste le tako lahko dobili rezultat, ki ga želite. V podjetju Skitti imamo usposobljene strokovnjake, z izkušanjami na CNC stružnicah, zato ste lahko popolnoma brez skrbi.

CNC struženja – različni načini glede na smer gibanja noža

V podjetju Skitti imamo na voljo različne vrste CNC struženja, odvisno od vaših želja in potreb, seveda pa vam bomo v našem podjetju z veseljem svetovali o opravilni izbiri, v kolikor boste v dvomih. Različne načine CNC struženja ločimo glede na smer gibanja noža v primerjavi z obdelovancem, med najbolj priljubljenimi je vsekakor vzporedno struženje, kjer se nož giba vzporedno z obdelovancem, pri prečnem pa se nož giblje pravokotno na os obdelovanca. Poznamo še stožčasto CNC struženje, kjer je smer gibanja premočrtna, profilno struženje, kjer stružimo nepravilne oblike ter kopirno struženje. Pri vseh načinih gre za kakovostno CNC obdelavo kovin in ostalih materialov, kjer zagotavljamo kakovostne rezultate ne glede na izbiro načina struženja. Kakovostni strokovnjaki in natančne stružnice bodo poskrbeli, da boste dobili točno tak polizdelek ali izdelek kot ste si ga želeli in prepričani smo, da boste s kakovostnim struženjem optimizirali vaše delovne procese in naredili podjetje bolj konkurenčno.

varjenje Skitti

CNC obdelava kovin po ugodni ceni

V podjetju Skitti smo specializirani za CNC obdelavo kovin in ostalih materialov, izbirate lahko med različnimi procesi obdelovanja, od CNC struženja, CNC rezkanja, CNC krivljenja pločevine in CNC razreza. Ne glede na izbiro obdelave vam zagotavljamo izjemno kakovostne storitve, ki jih omogočajo kvalitetne stružnice in usposobljeni strokovnjaki, obenem pa računalniško vodene stružnice omogočajo natančnejše in hitrejše storitve ter možnost ponavljanja enakega struženja, kar je bilo pri navadnih stružnicah skoraj nemogoče. Prepričani smo, da boste nad našo CNC obdelavo kovin navdušeni, saj se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato nudimo tako kakovostno obdelavo kot tudi ugodno ceno.V kolikor imate glede CNC struženja ali katerega drugega postopka kakršnokoli vprašanje, nas kontaktirajte preko telefona ali emaila in z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja oz. kakor koli drugače pomagali. Mi smo pravi naslov za CNC obdelavo kovin.