Krivilni stroj najvišje kvalitete


krivilni strojKrivilni stroj je lahko tak ali drugačen. Zelo veliko delavnic in obrtnikov ima na voljo enostaven krivilni stroj, ki je cenovno ugoden in delo opravi zadostno. Naš stroj za krivljenje pločevine pa je najboljše, kar na trgu obstaja. Če želite najboljšo kvaliteto pri krivljenju pločevine, potrebujete, najboljši krivilni stroj. V našem podjetju izvajamo vrhunsko krivljenje profilov in druge postopke pri obdelavi pločevine oz. kovin. Tako imamo na voljo ne le najboljši stroj za krivljenje pločevine ampak tudi vrhunski laserski rezalnik, mig mag varilni aparat in orodje za krivljenje cevi.

LASERSKI RAZREZ CEVI


Krivilni stroj, ki omogoča najboljši rezultat


Delo je mogoče opraviti slabo, dobro ali pa vrhunsko. Naše stranke vedo, da se lahko obrnejo na nas, če potrebujejo vrhunski izdelek. Naši krivilni stroji so vrhunski in njihovi upravljavci so vrhunsko usposobljeni, zato je razumljivo, da bo ob njihovi skrbni uporabi stroja za krivljenje pločevine ali orodja za krivljenje cevi nastal vrhunski izdelek. Naše stranke, ki naročajo krivljenje profilov in druge postopke, so zadovoljne, saj vedo, da pri nas dobijo le najboljše.


Stroj za krivljenje pločevine z najvišjo zmogljivostjo


stroj za krivljenje pločevineRazlični krivilni stroji imajo različne zmogljivosti. Krivilni stroj najnižjega cenovnega ranga lahko skrivi tanjšo in mehkejšo pločevino popolno. Če je pločevina debelejša, je lahko kvaliteta dela slabša. Če pa je pločevina predebela, se lahko zgodi, da se tak stroj za krivljenje pločevine tudi pokvari.. Rezultat tega je, da ne bo svoje vloge nikoli več opravil tako dobro, kot jo je prej, saj se krivilni stroj, ki ga preobremenite, zaradi pritiska pogosto tudi sam skrivi. V našem primeru takšne nevarnosti kajpak ni, saj so naši stroji med najbolj zmogljivimi.