Krivljenje cevi in uporaba krivilnega stroja


Krivljenje ceviKrivljenje cevi poteka z uporabo krivilnega stroja, s pomočjo katerega lahko izvajamo enega izmed najbolj razširjenih tehnoloških postopkov preoblikovanja kovin, pa tudi profilov. Pločevina je tanka, valjana kovina, ki je izjemno upogljiva, zaradi česar jo lahko uporabimo za oblikovanje oziroma krivljenje. Krivljenje cevi je eden izmed najpomembnejših in najbolj osnovnih načinov obdelave kovin in se pogosto uporablja tudi v proizvodnji kovinskih izdelkov. S preprostim postopkom lahko cev iz ravne spremenimo z željeno obliko (preprosto ali celo zapleteno). S krivljenjem cevi se ukvarjamo tudi v podjetju Skitti, v katerem smo na tem področju pridobili številne izkušnje, ki jih pri svojem delu nenehno uporabljamo. Če iščete kakovostno izvedene storitve krivljenja in ugodno ceno krivilnega stroja, nas obiščite.

Krivilni stroj in potek krivljenja

Krivilni stroj lahko uporabimo za krivljenje cevi in tako dosežemo vrhunske rezultate. Glede na vrsto stroja moramo izbrati tudi cevi, ki jih je mogoče z izbranim krivilnim strojem kriviti. Takšni stroji so CNC krivljeni, kar pomeni, da je postopek krivljenja avtomatski oziroma voden z uporabo računalnika. V podjetju Skitti vam nudimo več vrst krivilnih strojev po ugodni ceni, pri njihovi izbiri pa vam bomo z veseljem tudi priskočili na pomoč.

Stroj za krivljenje

Krivljenje cevi z uporabo najnovejše tehnologije

Krivljenje cevi z uporabo sodobnih strojev v podjetju Skitti poteka pod nadzorom strokovnjakov na tem področju, zato so rezultati zares vrhunski. Z uporabo najnovejše tehnologije lahko kakovostne rezultate dosežemo v krajšem času, tehnologija pa nam tudi omogoča izdelavo zahtevnejših oblik. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo v podjetju Skitti, v katerem boste našli tudi vso potrebno orodje za krivljenje cevi. Vabljeni k obisku!

VEČ O KRIVLJENJU CEVI IN PLOČEVINE