Upogibanje pločevine s sodobnimi stroji

Skitti d.o.o. je podjetje z več kot 40-letno tradicijo opravljanja ključavničarskega dela, med katerimi je tudi + postopek preoblikovanja kovin upogibanje pločevine. V vsem času našega delovanja so v ospredju potrebe in želje naših strank, tako da lahko izpolnjujemo unikatna naročila, saj imamo vse potrebne stroje za krivljenje pločevine in ostala dela.

Skitti

Z modernimi stroji za krivljenje pločevine lahko preoblikujemo vse vrste pločevin, od nerjavečega jekla, pa do aluminija, brona in titana. Naše prednosti so hiter reakcijski čas, lastna dostava izdelkov in krivilni stroji za pločevino z najnovejšo tehnologijo upogibanja pločevin.

Obdelava različnih materialov

Upogibanje pločevine je poleg rezkanja, varjenja in struženja ena najbolj razširjenih tehnoloških postopkov preoblikovanja kovin. Za upogibanje pločevine uporabljamo moderne stroje za krivljenje pločevine, ki omogočajo izdelavo celotnega kosa naenkrat, brez da bi obdelovanca odlagali, obenem pa so izdelki izjemne kakovosti.

Z našimi stroji za krivljenje pločevine lahko oblikujemo vse vrste pločevin:

Nerjaveče jeklo

Nerjaveče jeklo

Aluminij

Aluminij

Baker

Baker

Bron

Bron

Nikelj

Nikelj

Titan

Titan

Gre za materiale, ki imajo različno težo, odpornost na rjavenje in sijaj, a nam naši krivilni stroji za pločevino omogočajo prilagoditev na različne materiale.

Krivljenje kompleksnih oblik

Različne oblike za krivljenjeKrivljenje pločevine se začne z vpenjanjem in postopnim krivljenjem od enega konca k drugemu. Naši stroji za krivljenje pločevine omogočajo možnost že vnaprejšnjo določanje kota in smeri krivljenja, tako da je upogibanje pločevine kasneje veliko enostavnejše, obenem pa je stroj hitro pripravljen za naslednjo izdelavo in prihrani čas. Stroji z najnovejšo tehnologijo omogočajo izdelavo predmetov najzahtevnejših oblik ter možnost krivljenja izdelkov izjemno kompleksnih oblik.

Nič ni nemogoče pri podjetju Skitti.

Sodobni stroji za krivljenje pločevine omogočajo vrhunsko kvaliteto, cene so dostopne, stranke pa zadovoljne. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in prepričani smo, da bomo rešili vsako težavo.

Preverite tudi metodo stiskanja pločevine >>