Upogibanje pločevine s sodobnimi stroji, ki so numerično krmiljeni


Skitti d.o.o. je podjetje z več kot 40-letno tradicijo opravljanja ključavničarskega dela, med katerimi je najbolj razširjen postopek preoblikovanja kovin upogibanje pločevine. V vsem času našega delovanja so v ospredju potrebe in želje naših strank, tako da lahko izpolnjujemo unikatna naročila, saj imamo vse potrebne stroje za krivljenje pločevine in ostala dela. Z modernimi stroji za krivljenje pločevine lahko preoblikujemo vse vrste pločevin, od nerjavečega jekla, pa do aluminija, brona in titana. Naše prednosti so hiter reakcijski čas, lastna dostava izdelkov in krivilni stroji za pločevino z najnovejšo tehnologijo upogibanja pločevin.

Stroji za krivljenje pločevine


Upogibanje pločevine - nerjaveče jeklo, aluminij, baker, titan in druge


Upogibanje pločevine je poleg rezkanja, varjenja in struženja ena najbolj razširjenih tehnoloških postopkov preoblikovanja kovin. Za upogibanje pločevine uporabljamo moderne stroje za krivljenje pločevine, ki omogočajo izdelavo celotnega kosa naenkrat, brez da bi obdelovanca odlagali, obenem pa so izdelki izjemne kakovosti. Z našimi stroji za krivljenje pločevine lahko oblikujemo vse vrste pločevin, od nerjavečega jekla, aluminija, bakra, brona ter niklja in titana. Gre za materiale, ki imajo različno težo, odpornost na rjavenje in sijaj, a nam naši krivilni stroji za pločevino omogočajo prilagoditev na različne materiale.

Upogibanje pločevine

NUDIMO VAM TUDI PESKANJE

Stroj za krivljenje pločevine omogoča krivljenje kompleksnih oblik


Krivljenje pločevine se začne z vpenjanjem in postopnim krivljenjem od enega konca k drugemu. Naši stroji za krivljenje pločevine omogočajo možnost že vnaprejšnjo določanje kota in smeri krivljenja, tako da je upogibanje pločevine kasneje veliko enostavnejše, obenem pa je stroj hitro pripravljen za naslednjo izdelavo in prihrani čas. Stroji z najnovejšo tehnologijo omogočajo izdelavo predmetov najzahtevnejših oblik ter možnost krivljenja izdelkov izjemno kompleksnih oblik. Nič ni nemogoče pri podjetju Skitti. Sodobni stroji za krivljenje pločevine omogočajo vrhunsko kvaliteto, cene so dostopne, stranke pa zadovoljne. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in prepričani smo, da bomo rešili vsako težavo.

PRI NAS OPRAVLJAMO ROBOTSKO VARJENJE