Laserski rezalnik za lasersko rezanje in graviranje kovin


Laserski rezalnikSkitti podjetje v Ljubljani ima 40-letno tradicijo izdelovanja ključavničarskih del od laserskega graviranja kovin z laserskim rezalnikom, štancanja, varjenja, peskanja do struženja in krivljenja ter razreza pločevine na trakove. Za lasersko graviranje kovin uporabljamo izjemno kvalitetne laserske rezalnike in se osredotočamo na potrebe in želje naših strank, prav tako pa izdelujemo unikatna naročila. Ponosni smo, da nas odlikujejo kratek reakcijski čas, lastna dostava blaga in kakovost izdelkov. V kolikor vas zanima lasersko graviranje kovin z laserskimi rezalniki nam predstavite vaše ideje, mi pa bomo delo opravili, hitro in kvalitetno.

NUDIMO TUDI KRIVLJENJE PROFILOV


Laserski rezalniki opravijo delo kvalitetno in hitro

Laserski rezalnik je laserski stroj, ki lahko opravlja lasersko graviranje kovin ali razrez pločevine na trakove, odvisno seveda od tega, kaj želite. Stroj za lasersko graviranje opravi delo izjemno hitro in kvalitetno, kovini doda trajen pečat, izbirate pa lahko gravuro v črni ali beli barvi. S pomočjo laserskih rezalnikov izdelujemo unikatna darila kot so različne slike in napisi na kovine, ki so lahko idealno rojstnodnevno darilo za vaše najbližje. V našem podjetju imamo kvalitetne stroje za lasersko graviranje, ki so zelo natančni in naredijo delo kakovostno. Poleg laserskega graviranja kovin lahko laserske rezalnike uporabimo tudi za razrez pločevine na trakove, ki je kakovosten, natančen, hiter, ekonomičen in cenovno ugoden.


Lasersko graviranje kovin po ugodni ceni v podjetju Skitti

Laserski razrez pločevineV podjetju Skitti je lasersko graviranje kovin z laserskimi rezalniki na voljo po izjemno ugodni ceni, ki vas bo navdušila. Poleg laserskega graviranja nudimo tudi ugoden razrez pločevine na trakove. Vi naročite svoje izdelke, mi jih kvalitetno izdelamo in dostavimo na dom. Prepričani smo, da boste z izvedbo naših laserskih rezalnikov izjemno zadovoljni in se boste z veseljem vračali k nam. Lasersko graviranje je doma v podjetju Skitti. Obiščite nas in se prepričajte ali pa nas kontaktirajte po telefonu ali emailu. Kvalitetni laserski stroji za kvalitetne izdelke.

VARJENJE ALUMINIJA IN MNOGO DRUGIH STORITEV