Mig varjenje uporablja za varjenje inertni plin Argon

Mig mag varjenje Podjetje Skitti d.o.o. s sedežem na Izlakah se ukvarja z opravljanjem vseh ključavničarskih del od mig varjenja do rezkanja in struženja s kvalitetnimi sodobnimi stroji kot so tig varilni aparati, mig mag varilni aparati in različni laserji. Imamo več kot 40 let tradicije, saj naši začetki segajo v leto 1965, obenem pa nudimo kvalitetne izdelke, ki so narejeni hitro in vas bodo navdušili. Mig varjenje je postopek varjenja z golo varilno žico v zaščitni atmosferi plina, poleg njega pa poznamo tudi mag in tig varjenje, vedno več pa je povpraševanja po štancanju, struženju, peskanju in krivljenju. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato se osredotočamo na potrebe in želje naših kupcev in se prilagajamo unikatnim naročilom. Naš strojni park vključno s tig varilnimi aparati nam poleg znanja zagotavljajo, da se lahko lotimo še tako zapletenih postopkov, obljubljamo vam kratek reakcijski čas in lastno dostavo blaga po naročilu.


Mig varjenje je hitro in enostavno ter kakovostno

V grobem je varjenje združevanje različnih kovinskih delov v strojne namene, varimo pa lahko različne materiale od jekla, magnezija do aluminija. Poznamo več različnih vrst varjenja, mig varjenje, mag varjenje in tig varjenje. Varjenje mig/mag je postopek varjenja z golo žico v zaščitni atmosferi plina. Pri postopku mig varjenja, ki v angleščini pomeni Metal Inert Gas varilni aparati mig/mag uporabljajo inertni plin Argon, pri mag postopku pa uporablja aktivni plin CO2. Varjenje mig velja za hitro in enostavno ter obenem izjemno kakovostno varjenje, ki je večja kot pri mag varjenju, odstranjevanje žlindre pri mig varjenju ni potrebno. Mig varjenje se uporablja pri varjenju v obratih, mig varjenje aluminija pa nam omogoča čiste in gladke zvare, kar pomeni višjo kakovost, njegova ključna prednost pa je v tem, da lahko varimo materiale večjih debelin, kar nam omogoča varjenje večjih konstrukcij, stopnic in ograj. Za mig varjenje uporabljamo kvalitetne varilne aparate, ki zagotavljajo hitrost in kakovost.

TOČKOVNO VARJENJE ALUMINIJA Z MIG VARILNIMI APARATI


Tig varilni aparati za kvalitetno varjenje aluminija

postopek varjenja s tig varilnimi aparatiKakšen je postopek varjenja aluminija? Gre za zahtevno opravilo, za katerega morate imeti obilico izkušenj. Področje kjer bomo varili s tig varilnim aparatom najprej očistimo, pripravimo aluminij na primerno temperaturo, s površine pa odstranimo aluminijev oksid. Tig varilni aparat pri postopku uporablja netaljivo volfranmovo elektrodo, s katero vzpostavimo ovblok, ki dovaja toploto. Material pri varjenju s pomočjo tig varilnega aparata dodajamo v talino zavara, postopek lahko opravimo tako ročno, polavtomatsko ali avtomatsko. Tig varilni aparati zagotavljajo kakovostne varjenje, obdelovanci so lahko zapletenih oblik, obenem pa nudimo v našem podjetju izjemno ugodne cene varjenja s tig varilnimi aparati. Pomembno je, da se pred uporabo tig varilnega aparata ustrezno zaščitimo z zaščitno masko s temnim steklom, z rokavicami in primerno obutvijo. Nujna stvar je, da v prostoru kjer opravljamo mig varjenje ali tig varjenje z varilni aparati ni prepiha. V kolikor želite strokovno in kvalitetno storitev mig varjenja ali varjenja s tig varilnimi aparati nas kontaktirajte in delo bomo opravili namesto vas.


Mig varjenje - kvalitetno in ugodno v podjetju Skitti

V podjetju Skitti varjenje mig poteka ročno s tig varilnimi aparati, s katerimi lahko varimo železo, nerjavečo pločevino in aluminij. S kvalitetnimi in sodobnimi stroji kot so tig in mig/mag varilni aparati vam zagotavljamo kakovost, ki vas bo prepričala. V kolikor zahtevnega dela ne želite opravljati doma, smo mi pravi naslov za vas. Imamo strokoven kader z večletnimi izkušnjami na področju mig varjenja, ki delo opravi hitro in vam izdelek dostavi na dom. Pridružite se našim zadovoljnim strankam tudi vi. V kolikor imate glede postopka mig varjenja aluminija kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja, lahko pa se oglasite tudi osebno v našem podjetju.